Konfirmation och flottetur!

[inspic=232,right,fullscreen,thumb]Dagen började med att man skulle leta fram några vettiga kläder för att sedan leta sig till kyrkan där syrran&co bor (ja, den närmsta där) då äldste grabben skulle konfirmeras. Skrev ju igår lite om det och att syrran skulle missa men de åkte på natten redan med tåget mot Stockholm och sen troligen med tung högerfot för de slängde av henne så hon dök upp kl: 11:40 och hade då varit på resande fot nästan 24 timmar tror jag det var.

[mygal=070526]Sen efter lite uppvaktning och gofika så blev jag såååå sugen på få i flotten och finklädd som jag var så stack jag ändå och hittade nått gammalt dra på mig och sen ut med flotten.

Härligt! – men började sen blåsa fast inte så mycket men hade ju fått mig min tur ändå. Väl i land igen så var jag ut i vattnet lite med deras första bryggdel. De har 3st som ska ut med de andra 2 tar vi sedan. Var 15 grader varmt i vattnet vilket jag tycket va varmt för årstiden och kändes inte så iskallt ändå men jag var ju ut i vattnet bara lite ovanför knät.

Sen efter att ha sett pappa olja in altanen medans mamma och jag satt i solen och sen lite fika var det ju dags dra sig hemåt och först på med finkläderna igen.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 571 visningar

Mer detta datum andra år..

7 reaktioner till “Konfirmation och flottetur!”

  1. Åh jag älskar smörgåstårta!
    Har ni så varmt i sjön? Yngste sonen badade i Gullmarn i helgen och där var det 10 grader.
    jag vill gärna följa med på flottetur ;)

    Flotte?
    Ställ dig i kön.. :cool:
  2. Mums vad gott med smörgåstårta.
    Så ja nu har man sett sig uppklädd och snygg också
    ;-)
    15 grader i vattnet redan :shock:

    Ha det så gott

  3. Oj vad stilig den skäggige var!

    Hade du dom dära kläderna på dig när du var ute me flotten? :grin: :shock:

    /Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php