Skriva som krattor..

Ja, nu kan ni skriva som krattor och sen redigera inläggen här igen. :grin:

Har lagt in nytt plugin för att det ska gå göra så här igen. Även totat ihop en liten guide nu på morgonkvisten (vaknade runt kl 04) om ni vill testa det själv. Pluginet ifråga heter WP Ajax Edit Comments och är rätt så smidigt och busenklet installera, är bara packa upp filen man laddar hem och sedan skicka upp en katalog och aktivera. Sen kan man ta sig en titt på inställningarna med för ställa in under hur lång tid man skall kunna redigera och vad som skall stå där efter man kommenterat något. Man behöver inte in i nån kod alls för få igång det.

Annars skiner solen här från en klarblå himmel idag och skall senare iväg och spana in på en ”båtaffär” där de har en sådan där helg med massa pådrag och jippon (för att säkert lura på folk massa saker :D ) och varför jag också ska dit är för att äldste systersonen skulle vara med på en vattenskidshow och ingå i en 6-mannapyramid. Annars inget inbokat här i helgen och händer som inget heller så det är lite därför jag varit tystare än på länge här.. har som inget skriva om alls tycker jag och fotar gör jag inte ens heller.. nåja, det blir nog lite idag så man kommer igång igen.

Men man kanske skulle till att uppgradera till v2.2 av WordPress.. men först lite morgonkaffe!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 556 visningar

Mer detta datum andra år..

9 reaktioner till “Skriva som krattor..”

  1. Testing, testing, testing :D
    Följer din uppmaning och testar för fullt…

    Det gick ju bra ju ;)

    *Kram från ett regnigt Madrid!*

  2. Råkade se nu att ”Get recent comments” eller vilket plugin du nu använder i sidebaren, inte tar med WP Ajax Edit Comments redigeringar. Mitt första kludd står kvar…
    Shit happens :)

  3. När jag skrev en ny kommentar försvann det gamla och ersattes med det nya. Måste ha med cachen eller nått att göra. Slutet gott allting gott. Nu skall jag inte störa dig mer :grin:

  4. Fick du några problem med uppgraderingen?
    Du tror inte det är sant, men om jag deletar kommentarer så kommer min webguidesida upp istället :shock:

    Jag får gå lite omvägar för att det ska fungera – och nu verkar det göra det rätt skapligt

    Ta’t lugnt :cool:

  5. …ville bara säga att när jag tryckte på posta så laddades din wp-comments-posts.php ned till mig :shock: :shock: Kanske du också har problem om du uppdaterade????

    Nice file för övrigt :grin:

    Jag har det lite trögt här..
    Misstänker Manufrogs server. Har inte uppdaterat WP ännu.
  6. Låter som ett vettigt plugins att testa – tackarrrr!
    Jasså det är dax för en uppdatering igen ….usch, så lat jag blivit vid datorn.

    Lördagskram :rose:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php