Lite foton från resan.

Lite foton från min veckolånga resa..

[mygal=070713]

Lite förvånad blev jag över att man fick ta in öl och drickbart på speedwayen. Annars så hade vi rätt så bra väder tycker jag, var väl bara en dag i Sala som var sådär och måndagen i Motala var väl inte så mycket hurra för heller. Man har ju hört/läst hur det regnat i övriga delar.

En mycket trevlig tripp i trevlig sällskap. Tack alla!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

19 353 visningar

Mer detta datum andra år..

8 reaktioner till “Lite foton från resan.”

  1. Tackar ödmjukast för kommentaren i gästisen! Sådant värmer – MYCKET! Roligt att folk tycker om bilderna. Hoppas du då sett indexsidan, själva bjermo.se där bildspelet finns för de bilderna är lite större än de som kommer in i dagboken. Jag gillar när folk presenterar lite större bilder. Det blir något helt annat att titta på. De flesta sitter med bredband i dag så jag lägger inte ut biler längre med hänsyn till modemanvändarna…kanske lite tråkigt men thats life! :lol:
    Här var också finfina bilder från resan presenterade i lite större format. Vissa har jag sett på din efit men inte alla. Tackar för det! Du verkar ha haft en trevlig sommar hittills!

  2. Ha med sig trimmer när man skall tälta??
    Nä, nu går skam på torra land :D

    Vafalls?
    Ingår inte detta i tält-standard-utrustningen? :D
  3. Jättefina kort, Kluddisen!
    Ja.. det har varit ganska så tufft under dessa dagar när du har varit borta.
    Kram Lallis

  4. Trevliga kort! Och som det verkar, en trevlig semester! :) Fast jag undrar lite över den där solen och den blå himlen som är på i stort sett varje foto. Solen stannade visst kvar över Östergötland och tog aldrig vägen över Vättern och hit bort till väst. :)

    Om två veckor åker vi nästan upp till dina hemtrakter. Vi ska till Duved och när vi åker hemåt åker vi över Sundsvall ner till Söderhamn och hämtar upp en tonåring. Jag vet att det är en bra bit kvar till Ö-vik från Sundsvall, men för er norrlänningar är det väl mer eller mindre nästgårds? :wink:

    Ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php