En tur ut i havsbandet..

Idag så blev jag hämtad av föräldrarna då de och 2 av syrrans ungar skulle ut till havs.. eller rättare sagt ut på klipporna lite norr om stan. Men det är ju inte helt sant heller då detta ställe ligger söder om stan men man måste åka norrut och sen runt.. hängde ni med? :roll:

Hur som helst en himla trevlig tripp. Evigheter sedan jag var dit ut och ut på klipporna har jag nog aldrig varit.. inte nedanför fyren. Det är ju Skagsudde det rör sig om och ni som lyssnar på vädret känner nog igen namnet.

Lite foton då kanske..

[mygal=070720]

Signatur
DiceSlumpat inlägg

12 113 visningar

Mer detta datum andra år..

14 reaktioner till “En tur ut i havsbandet..”

  1. Bild 9 & 11 år rena vykorten….ok, 12 oxå då :roll:

    Jätte fina foton – jag bara älskar klippor. Finns inget härligare än att ligga på en riktigt solvarm klipphäll.

    Det där ”läst antal ggr….” scriptet funkar inte – det räknar EN gång och såsar upp sidan förfärligt – knepigt.

  2. Härliga bilder!
    jag längtar till NordNorge, som har liknande kala klippor och natur.
    På måndag åker jag hem till Orust, och det riktiga havet ;)

  3. hmmmm, när jag kommenterar så kommer det upp en ruta om att jag vill ladda ner wp-comments-post.php och då jag går tillbaka till kommentaren och klickar ”posta” igen så kommer det upp en text om att jag ”redan sagt det”….ja, det vet jag väl….men vad ska jag göra då??! :upsidedown:

    Mmm.. jag har märkt det själv.
    Det är nått strul att servern tar för lång tid på sig ibland, då blir det så där.
  4. 8O Jag var tvungen att tänka till lite innan jag förstod frågan om ”allt det blåa”. :D Alzheimer Light kallas det visst… :hmm:
    Jo, jag har tappat det blå, men det tog närmare en månad. Kan äntligen stå på knä igen också, en fördel när man vistas bland ogräset i trädgården :) .
    :heart: ligt 3vlig helg!

    (Psst… hon är fortfarande singel, hon väninnan ;) )

  5. I brist på annat (annars finns det ju mejl) så svarar jag väl här då :D
    Jadå, visst behöver hon fortfarande ett skott i råttan, hon väninnan :p . Möe kärlek och kramar behöver hon också. Hon är himla snäll och fin den där vännen :tada: .
    …och det där med RSS förstod jag inget av, men jag ska kolla widgets en annan dag… Är ju inte alltför flitig att uppa mobilbloggen… Ska jag mejla foto av väninnan och hennes e-post/mobilnr/adress? :roll:

    Behöver du fråga..
    :D *tokes*
  6. Då pratar vi riktigt långt norrut: Finnmark. Jag har varit i Tromsö, Hammerfest och lite varstans i Finnmark samt en tripp till Nordkap. Min särbo kommer ju från Hammerfest

  7. Vilka härliga sommarbilder!

    Har du börjat om å jobba nu?! Vikade i går iaf när jag fräste förbi me bussen, där man svänger in till dig. Rätta svaret + en ny gissar bild finns ute nu.

    Nu ska jag sova!

    KRAM

  8. underbara bilder! Ser ut som om du haft en kanondag! :wow:

    Har vi också haft, och du hade helt rätt: Paddeldag idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php