Äta bör man…

Bild via mobilen

Efter att ha lastat av veden där 2/3 nu ligger ovan mark och inte i källaren (vill ju stapla i omgångar) så ville inte nacken vara med längre. Blev att ta igen sig lite och sedan efter en dusch så var man lite vettigare så det blev en stilla cykeltur in till stan och här sitter jag på torget och äter tacos. Men nu har man ätit så man är på snudd sprickfärdig :D

Om man nu skulle kolla in gästhamnen lite och se hur det ser ut där men kanske är lite för tidigt på dagen då alla nog inte letat sig in från båtturerna ännu utan kommer lite senare.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 315 visningar

Mer detta datum andra år..

6 reaktioner till “Äta bör man…”

  1. Mums… det där både ser och låter gott. Just nu är jag dessutom hungrig… Beger mig genast till köket för att kolla in vad det förmår att bjuda på idag.

  2. :-? va gott det ser ut…. ja jag kämpar vid datorn…med wp och känner som du att nacken gör ont…. :| får inte in några smilisar som du har här ovan……wp-grins försöker jag med…..fattar inte riktigt vilken rad man ska skriva in ”wp_head” och ”id=comment” jag tänker så hjärnan knakar…. :dead: men det löser sig väl nångång eller så får jag skippa det… vill inte gärna ge mig :censored: ha det gott….

  3. Mums med tacos :)
    Hemma nu, och tackar för välkommandet :) Nöjd med mina dagar, speciellt om min nya leksak som går att läsa om i bloggen ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php