Den sista semesterdagen..

Ja, den sista för i sommar på några veckor iallafall. Har ju en hel del ta ut men lär ju inte bli nått mera nu i sommar. En kanondag iallafall, strålande sol och varmt och åkte ut med släpet till mamma&pappa då jag haft det hemma nån dag efter lastat av veden. Väl där så åkte jag på byta tändkablar och så på en av bilarna deras då de skulle iväg på nått ute på nån fäbovall.

Passade ju bra det så jag fick va ensammen och bara ta det lugnt, var lite därför jag åkte ut också och tog mig först en lång tur på flotten där jag tuffade fram på tomgång kan man säga.

[mygal=070722]

Sen vinkade syrran in mig så det blev lite kaffe där och lite till men så drog jag mig ner till mamma&pappas stuga igen och la mig i hammocken som tidigare inlägg visade (ja, Trollis.. jag är brun, man blir ju det då solen skiner hela tiden som den gjort här i norr :cool: ). Sen nån timme senare så dök de upp samt lite mera släkt och lite sill och potatis som mat satt ju inte alls fel..

Väl hemma nu vid 20-tiden så var jag tvungen kolla jag kom ihåg lösenorden till jobbnätverket/datorn/vpn-tunneln osv.. och det gick bara bra så nu är man redo för morgondagen!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

8 516 visningar

Mer detta datum andra år..

20 reaktioner till “Den sista semesterdagen..”

  1. Brun uppe i norr… Var i DK i lördags ute i solsken en hel dag gav en hel del färg, men det behövdes inte blivit mkt ute dagar denna sommar.

    Här är det semester för maken i två veckor till.

  2. Ja du skall väl vara alltid vara värst ;) (tänkte på kameran) Skall man jämnföra med min gamla så är denna rena rama lyx för mig, den förra hade tre år på nacken nu. Ha det gott på jobb nu.. jag kan ju alltid vara värst med ledighet, kan ju informera herrn att jag har 4 veckors ledighet kvar :)

  3. Åkerbär har jag inte smakat.. men väl hjorthornsbär i form av extremt god sylt :p Vill gärna ha mer.. *hälsa mor det* ;) :rose:

    Sill och pärer får det nog bli här i veckan också.. blev väldans sugen nu :roll:

  4. Dax att börja jobba här med börjar på onsdag och inte kan jag skryta med att man blivit brun på semestern den har ju regnat bort :grr: . De dagar det varit sol har varit lätträknade, men det har i alla fall varit skönt att vara ledig.

    Härliga foto det ser så mysigt ut.
    Ha det så gott

  5. Helt klart är det ju Norrut man skulle varit i sommar – här är vi kritvita.
    jag har 2 veckor kvar på semestern….å vette tusan vad jag ska ha det för??!

    Ha det gott på jobbet dårå.

  6. härliga bilder. Tufft med skuggbilden! Sesr ut som att din sista semester dag blev en fin dag!
    Hoppas det börjar lungt på jobbet nu då!

    Ha det gott!

  7. Wow, vilka näckrosor! Verkligen en vacker bild.

    Och jag vet inte om jag tackat dig för tipset att lägga favvosarna i mappar och sedan öppna i flikar? Annars så gör jag det nu, tack! Jag har just städat bland mapparna by the way.

    Ta det lugnt på jobbet i morgon!

    Kram!

  8. Vilket kanonväder du ser ut att ha.. nackdelen med att gå på semester tidigt är att den tar slut fort :-)

  9. Vilken härlig dag! Kan man trivas i sitt eget sällskap behöver man aldrig vara ensam! Härliga bilder! Den med flaggan och sjön är som ett vykort.
    Hoppas arbetsveckan började lagom lugnt!

  10. He he, japp. I brist på annat :D

    Najs med fint väder. Här har det kommit och gått. Nu är värmen här igen *s*

  11. Hallå där Micke..
    Vet du något om Telias säker surf.. såg du hade Telias bredband eller såg jag fel, men du pratade om Telia på Monikas blogg..
    Kan det vara så att det stoppar MSN-chatt att logga in.. det går helt enkelt inte alls nu då jag tagit hem Telias säker surf med brandväggen o allt.. något stör likadant kan jag inte dra ner något från Microsoft.. tänkte ta hem IE7 (men använder nästan bara FireFox nu) den ville inte verifirera eller vad det heter, om det är en äkta vara.. det är det har testat innan och då gick det.. (innan Telias säkerhet)
    Kommer jag till från FireFox webbis och kan där spara ner den.. sedan går det inte att installera den.
    Hmmmmm konstigt.. nu ska Microsofts support testa får se vad det är som stör.. Ha de gott och du tycks ha haft en trevlig solig semester.. Mannen min hade tre soldagar resten muligt o regn.. hur trevligt som.. men vad gör det om hundra år:-)
    hej svejs i Lingonaskogen det blev mycket det här jag som aldrig är här annars:-)

  12. Gaaaa, här nere har vi skitväder HELA tiden!
    Vaknade i morse i vagnen och trodde det skulle
    regna hål i taket!
    Sen tittade solen fram faktiskt men någon värme
    har vi då INTE!
    Så du har börjat jobba igen, men du har ju haft fint
    väder iallafall, vi här nere lär ju bli tokiga i höst med
    det vädret vi haft i sommar!
    Ska man stå på de stoooora campingarna bör man
    absolut boka innan om man ska få plats.
    Står man på de mindre inåt landet är det annat, då kan
    man komma oanmäld.
    Vi brukar sällan eller aldrig stå efter kusterna på sommaren
    eftersom vi inte gillar att planera långt innan var vi ska,
    vill åka dit jag känner för stunden så bara!
    Kramkram Carina

  13. Idag har jag varit på akupressur :censored: och resonansbehandling :ouch: . Två timmar på britsen kostar 900:-. Jobbet betalar :tada: – inte illa. Vi har 450:- var avsatt till massage varje månad. Det tycker jag är lyx!

  14. Härliga bilder… Man skulle bo längre norrut – ingen tvekan om den saken! Slutet på juli nu och Nicka har inte badat en endaste gång än så länge! Skandal!! :sad:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php