EU-moppe

Ja, svågern fick lämna mammas EU-moppe han lånat igår då han skulle uträtta lite ärenden men bar sig inte bättre den ”dog” bara.. och vi gjorde vad vi kunde för få fart på den igår vid 22:30-23:00 tiden.

Men han fick lämna den hos mig och sen fick jag skjutsa hem honom då det var så sent. Väl hemma idag så tog jag mig en titt och det verkar vara nått batteriknas på den så den vägrar gå när strömmen i batteriet blir för dåligt. Efter laddat den en liten stund kunde jag kicka igång den (startmotorn var inte tänka på då).

Sen var man ju tvungen provköra lite i en par nummer för liten hjälm.

[flv]http://kludd.se/wp/video/video013.flv[/flv]

Filmat med mobilen och sedan gjort om från .3gp till.flv för kunna visa här.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

6 245 visningar

Mer detta datum andra år..

6 reaktioner till “EU-moppe”

  1. Ja jag säger då de…tur man inte vet vad man möter i trafiken :hmm: En man på EU-moppe i för liten hjälm som kommer vinglandes med en kamera i högsta hugg och filmar ;)

  2. Var det en trevlig tur?
    Du såg road ut, eller var det bara för att le åt publiken?
    Så söt i hjälmen så!
    Ha en fin helg nu!
    kram :rose: :rose: :rose:

  3. tjaba, jag har också en eu moppe men kör den inte så ofta, mest gubben. tycker det är ett smidigt sätt att ta sig fram. häftig film, kanske skulle göra en liten filmsnutt jag med :) kramelikram leila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php