Tro om man har..

Ja, tro om man har några läsare kvar här efter lite ”skrivtorka” :hmm:

Har som inget hänt i veckan som varit just tycker jag, jobbat-sovit-jobbat.. osv. Sen har det ju pang-bom gått och blivit höst på ett par dagar! I helgen som var körde jag ju moppe i shorts och t-shirt men nu är det ju jacka som gäller. Snacka om att gå från sommar till höst på ett par dagar som sagt. Kom lite regn här i onsdags med, regnade mest hela dagen och kom väl nästan 40mm då men vi har så lågvatten i sjön att det inte är klokt.

Nu ska man väl börja dra upp flotten och sånt med, har ju inte blivit så jättemånga turer i sommar trots vår fina sommar här på norrlandskusten. Blir ju så då man inte bor i stugan, man far ju inte bara för åka precis utan det blir när det passar sig och man är där.

Sen har man ju fått börja elda med här hemma då det helt plötsligt bara var 17 grader inne och konstigt är ju inte det då det är bara 3-4 grader om nätterna. Men kanonfint nu sen i torsdags, solen skiner från en klarblå himmel men man kan ju inte direkt påstå det värmer så mycket men bra mycket bättre än regn&mulet!

Annars så är det tal om jag kanske måste göra en liten utflykt mot Jämtland nästa vecka i jobbet men inget är bestämt utan vi får se hur det ser ut på måndag då. Vidare har min skitgamla jobbarmobil, en SonyEricsson T68i stort sett gett upp! Jag kan inte avsluta samtalen då ”högerknappen” den med ”stop/lur på” gett upp… eller i det närmaste. Får trycka 20-30ggr innan jag får stopp på samtalen :stress: Jaja, bara köpa en ny tänker ni.. Så lätt är det inte för mig eftersom de bytt kontakter på telefonerna så dessa ”nya” K750i och allt vad de heter som företaget köpt på sista tiden har ju helt annan bottenkontakt och då passar inte min bilhandsfree som telefonen mest sitter i och som är var jag oftast ringer ifrån.

Så ska jag byta mobil så måste jag byta komplett bilmonterad handsfree då en ny kabel till hållaren inte passar den ”lådda” jag har för detta utan då måste hela klabbet bytas eftersom ingenting passar! Så nu var jag på ”chefen” lite i går och frågade vad han hade för sorts kontakt på sin då jag vet hans är ett par år kanske och mycket riktigt så passar denna K700i min så nu får han en ny och jag den gamla. Jag har ju bara den mobilen att ringa med, och det inte ens varje dag så vad jag har för nått spelar roll.

Har ju blivit lite annorlunda också eftersom vi har 3G-kortet i datorn och uppkopplad där så man behöver ju inte greja på och ha sig med bluetooth och sånt nu för vara ute på nätet och kunna maila utan det är bara sköta rubbet från datorn. Men som jag sagt tidigare.. nog hade man kunnat haft annat än ett Tele2-abb på detta kort :dead:

På tal om mobil ja, ringer ju nästan aldrig på min privata heller.. en gång i månaden på sin höjd :D Annat är det då med kolla mail och surfa på den, det gör jag dagligen!

Nää, lite kaffe på det här och sen får man se vad som händer denna soliga dag!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 443 visningar

Mer detta datum andra år..

8 reaktioner till “Tro om man har..”

  1. Du tog igen skrivtorkan med ett långt inlägg istället.. :) Ha en skön Lördag med dig, här hemma skall vi ha 7-årskalas hela dagen ;)

  2. Nu har jag packat höstkläderna, är strax på väg till flygplatsen.
    Hade det inte fallit snö någonstans där uppe i norr redan?

    Mitt hösttema: Vad händer om du tömmer webbläsarens cache osv?

    Ha det!

  3. Ibland blir det så….lite långt mellan inläggen. Men skrivandet ska väl inte vara tvångsmässigt och ibland är det kanske viktigare saker i livet som prioriteras.

    Höstigt har det blivit ja…men i dag verkar det bli en riktigt solig & fin dag här.

    Ha en go helg // Kram

  4. Läsare har Du alltid.. :) Undertecknad har själv rätt så torrt på skrivfronten.. :| Antingen finns det inget att skriva om.. *för att jag kanske resan har skrivit om allt* :hmm: eller så är det bara så att lusten inte infinner sig.. :(

    Jag måste se till hitta höstjacka.. Äger ingen sådan.. men jag är ju svår på kläder.. :bored:

  5. Läsare har du ju kvar ser jag ;-) om jag lyckas behålla mina läsare även om de har minskat markant så tror jag inte att du behöver vara oroad över din läsarskara för några dagars torka :-)

  6. :D Hihi, efter några års torka på mobil och dator kontot i jobbet så rasslar det till och allt skall bytas samtidigt. Tror du de har någon relation med varandra datorn och mobilen?
    Och den där flotten låter ju så mysig.

    Har ju varit lånfri sedan man levde på gården, men med huspriser i GBG är det verkligen inte tal om att ens fattiga slantar kan betala ett helt boende. Men nu blir det väl iaf ett lite större och modernare som vi kommer växa in och trivas i.

    Ha det bäst i för-höstvärmen.

  7. Hösten har kommit hit till oss i söder också… Det ändrades över en natt; sommarvärme ena dagen och rena rama hösten nästa! Fast jag gillar ju den lite kyligare, friska luften så jag njuter! Nu väntar jag på att alla löv ska ändra färg också! :)

    Nu ska jag återgå till städningen här… Trevlig helg! :rose:

    PS. Jag la till dig på min nya msn… Samma som mailen ovan! 8)

  8. Känner igen det där med mobilen. Jag ringer också sällan ut på min. Likadant med SMS, sms:ar sällan. Hade en tjej på jobbet, hon skrev SMS i rekordfart. Jag är rätt ovan jag så för mig tar det sin lilla tid. :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php