Några nyinflyttade?

Ja, men kan ju undra om någon tagit över kåken då man ser ett tält på tomten då man kommer hem idag :D

Tro vem som ska bo där?

Troligen har det blåst dit och ingen har saknat det..
Ser ni för övrigt alla gula löv som fallit nu på bara ett par dagar 8O

Annars så blev det första jag gjorde (ja, nästan det enda jag gjort ikväll..) efter kommit hem var att byta batteriet på mammas EU-moppe som står i mitt garage sen nån vecka tillbaka då svågern hade lånat den och den bara ”dog”. Men nu verkar det vara liv i den igen, startar ju tom via elstarten nu!

Batteribyte på moppen.

Det andra jag gav mig på var titta till jobbarmobilen då jag fått den gamla K700i av ”chefen” då han fixade en nyare bara för jag skulle få ta denna gamla då den passade min utrustning som bilhandsfree’n osv.. Men hade sen ett bra tag tillbaka jättefel i min adressbok eller heter det kontaktlista? :roll: Jaja, vad felet var är att vi tidigare var tvungen ringa ”ut” med en extra nolla så jag hade 0070 på de flesta mot 070 och då kommer jag ingen vart. Sen detta att en knapp varit dålig har ju gjort man inte ger sig på det där i onödan :D

Men, nu tog jag och laddade hem senaste versionen av SonyEricssons PC Suite då jag tänkte mig jag skulle kunna redigera den befintliga kontaktlistan. Blev att jag grejade detta via privata laptopen så jag har en fungerande bluetooth till den (vi har tagit bort allt sånt i jobbardatorn då vi har 3G i den den istället). Men sååååå besviken jag blev på de ”program” som kom med detta PC Suite!

Synkronisering!

Bara massa skit enligt mig då man jämför med det man har till Nokia, där finns ju massor som att redigera bilder, adressbok, konvertera musikfiler osv.. I detta till SonyEricsson kunde man inte ens ladda hem adressboken för att greja lite med den! Man kunde, men var tvungen ”synkronisera” den med Outlook.. jag som inte ens har nån Outlook och inte ens tar hem nån mail så på denna laptop. Har inte ens Outlook utan Thunderbird på den stationära. Nåja, jag fick fart på adressboken som finns i XP (och Outlook Express) för att till den exportera telefonen och sen skicka tillbaka det lite redigerat. Men om man inte vill synkronisera då? – dåligt det inte följer med nån lite adressbok med detta paketet.

Så, nu har jag jobbets telefonnummer i min privata laptops adressbok.. så hade jag ju inte tänkt mig detta :lol: Vill ju inte heller ha dessa namn/nummer i den adressbok jag har i jobbardatorn då det är mail-adresser kan man säga. Tokigt som sagt det inte ska kunna gå ha nått fristående enkelt!

Nog om detta, toktrött :yawn: här så jag ska nog ta krypa ner i sängen och sussa redan nu! – gonatt.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

34 570 visningar

Mer detta datum andra år..

9 reaktioner till “Några nyinflyttade?”

  1. Spiders from Mars? I tältet alltså, nått annat kan det ju inte vara fråga om ;)
    Har självl utrotat spöken idag, äntligen en mardrömsfri natt *hoppas jag!*
    Ha det!

  2. Känns som SonyEricsson, satsar på mobiler, programvaran suger.
    Nokia rules totalt…
    Verkar spännande vad det kan vara för folk som flyttar in…

  3. hihi,
    känner lite igen mig… Vår stsudsmatta blåste ju till grannen..
    Fast ett tält är väl aningens lättare….
    Hoppas det kommer tillrätta!
    Ha en fin helg!

  4. Håller med dig om Pc-suite, helt värdelös!
    Jag använder istället Myphone Explorer som du lätt kan redigera adressboken i, och om du vill kan synka med Thunderbird om du har kalender-tillägget. Finns att hämta gratis hos: http://www.fjsoft.at/en/
    Finns även på svenska. Fungerar med många av SonyEricssons telefoner

    Åhh! – det där var nått det!
    Detta program tror jag mig sett förut faktiskt men helt glömt bort. Nu liknar det ju nånting detta vad gäller kontakt med telefonen via datorn. Tackar, tackar!
  5. Varsågod! Går att köra via kabel eller IR och kanske Harald Blåtand, det sistnämnda har jag inte provat då jag inte har bluetooth på datorn.
    Gratis är gott :) (men program-makaren vill gärna att man donerar en summa)

    Funkar kanon via bluetooth!
    Testat litegranna nu och det var lite så här jag ville SE PC Suite skulle se ut.. egen adressbok m.m. Man ser ju tempen på telefonen och batteriet osv :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php