Sprakar’n

Eller ska man kanske säga dieselvärmaren :)
..den var nämligen igång i morse i bilen så nått skrapande behövdes då inte. Var hela +1 grad ute i morse strax efter kl 7.

Klockan för dieselvärmaren.

I jobbet sedan blev det 9 mil söderut och sen 12 mil västerut för att sedan åka 17 mil hemöver..
Men redan innan jag kom till första jobbet åkte jag över Ångemanälven och den nya bron där som öppnats.

Ny bro till vänster.

Den nya ligger alltså till vänster i bild och varför de fått ”bryta sönder” den gamla är för att de stort sett utgår från samma ställe men den nya svänger som mera runt den gamla.

Redan innan jag frågade igår om vad ni skulle välja så hade jag bestämt mig för kockkniven och sen kanske skinkan och osten.. men vi får se vad det blir som andra present. Har skannat in kortet om ni vill kika ;)

Nu ska jag strax på hockey, Modo mot AIK.. Skellefteå AIK då för några andra finns väl inte :roll: Är säsongens första och enda hemmamatch innan det drar igång nu på tisdag.

Heja Modo! :D

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 187 visningar

Mer detta datum andra år..

5 reaktioner till “Sprakar’n”

  1. Micke Micke… Modo… För mig e det ett skogsföretag… Skall till TEMPLET (Scandinavium) många ggr i vinter. Väldigt känsligt om Modo vinner de mötena bara, då e det fart i brödkapen från arbetskamraten från Ö-vik… Kniven såg kanoners ut, och skålarna… Mohaha, snackar vi inredning och köksattiraljer nu…

  2. Hej svejs!
    Är inne för att läsa i kapp och önska en trevlig helg. Skulle kunna sitta här länge och läsa… men jag måste ju plugga också.
    KRAM :rose: :rose: :rose:

  3. Oj, allt såg gott ut, kanske beror på att jag e alldeles väldigt hungrig just nu! Hockey ja, pirrar i magen när jag tänker på att det är dags för nedsläpp nästa vecka, ÄNTLIGEN!
    Ha de gôtt i helgen, kramis Carina

  4. Jasså det är hockey-tajm nu! =) Då är du glad förstår jag! :D

    Njaa… racer vet jag inte om det är… *ler* Inte jämfört med röda faran som blev stulen! :censored: Den här har bara tre växlar men det räcker nog det också! :) Den verkar bra i alla fall! =)

    Trevlig fredagkväll! :rose:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php