VIP

VIP var visst vad jag köpt och betalat för i år.. totalt glömt bort detta då jag fick kortet igår på hockeyn av kompisen. Tidigare år har man ju fått hem 25st pappersbiljetter som man ska haft med sig på match och rätt en också då det stod datum på dem. Men nu i år är det andra bullar.. nu är det ett kort typ kreditkort man bara behöver visa upp så blir man insläppt och får ett program..

VIP-kort

Vidare så får man se alla slutspelsmatcher på detta och det räknar vi ju alla att Modo gör 8)

Annars så har dagen idag på jobbet varit lugn, ett par jobb på stan var allt och dessa var avklarade redan kl 10 så sen efter lunch på Arenen så blev det 3st biltvättar (ja, på samma bil :D ) där den första var med kallavfettning, den andra med ”prickbort” och sen så åkte jag in på OKQ8 och tvättade hela bilen i maskintvätten där.. Väl tillbaka på jobbet så torkades det i alla dörröppningar m.m. så nu är den ren å fin igen då det nog var 4-5 månader sen sist.

Varit ett kanonfint väder annars idag med 14-15 grader så det var lite sommarvibbar igen men det kan jag inte påstå det var igår då jag skulle lägga mig! Kallt som tusan då jag varit slö på elda (har ju ingen värme på) och var nog bara 18 grader så så det blev morgonrock på under täcket.. knöligt värre då jag annars ligger helnäck för jämnan :roll: Vi får se hur det blir senare ikväll för jag är lika kass på elda nu (fick fart på en eld i morse).

Ha en trevlig helg allesammans! :redheart:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 874 visningar

Mer detta datum andra år..

11 reaktioner till “VIP”

  1. Nämen lägg av!!!! My eyes, my eyes.
    Fasiken vad oschysst att visa bilder på det där….det gör ju ont av avund i hela kroppen.

  2. Kom och tvätta våran bil också! :p Frelle har nåt sånt där kort också, men det dras från hans konto.

    Här är det en underbar höstdag i dag. Vindstilla, vackra färger, soligt och rätt skönt i luften.

    Ha en fin helg du med!

    /Kram

  3. Jag är så där fånigt ointresserad av sport. Förstår att det är något jag missar där. Men…

    Mindes att du har små ikoner som visar land, operativsystem och webbläsare för den som skrivit en kommentar. Så jag var förbi här en sväng tidigare idag och luskade rätt på att det var Firestats plugin för WP. Så jag hämtade raskt hem den och det funkar ju alldeles ypperligt!

    Så tack för inspirationen!

  4. Håller med Pimli… sport och jag hör inte ihop. Men det är ju kul att se att sporter glädjer andra. Härligt med VIP kort!

    Jo jag vet att man skall klyva veden innan midsommar för att kunna elda den… men vad gör man när man fäller träd i Augusti och inte haft tid att ta reda på den… Vi har flyttat fram ”gammal” ved så att denna nya kommer längst bak… Men kanske får vi snylta på den nya… vi får väl se hur det går.
    Vi har fö en granne som alltid eldar med färskved – kan jämföras med att elda ruttet. Så det är väl inte att rekomendera.

    ha det gott!
    Kram

  5. Usch nu när hockeysäsongen börjar får jag såna
    ”längtahemattacker” igen, samma varje år.
    Numera blir det ju att jag får se Brynäs när de
    möter Frölunda, inte alltför ofta…..tyvärr OCH tur nog
    kanske på samma sätt!
    Kramen Carina

  6. Tja!
    traskar omkring på min surfvandring och önskar en skön söndag, ser att här handlar det om hockey…LUUUUULEEEEE :wow:
    *gha…mooohahaaa*

  7. Nja, jag har väl inte lyckats fatta riktigt vad tjusningen är att kolla på en puck som far fram och tillbaka över isen. Likadant med en boll.. Men visst är det tur att alla inte delar samma intresse…*ler*

    Som vanligt är det ingen höjdare för mig att gå över till blogg.. jag fattar ingenting och begriper inte hur tusan jag ordnar till sidor och sånt men men..,. skam den som ger sig…

    Ha en skön söndag..

    Kram

    Jeanette :rose:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php