Vitt?

Hmmm, jag fick mail om att sidan är helvit och mycket riktigt!
Har bytt till tidigare temat lite snabbt nu igen bara. Är ju samma plugin igång men det nya har ju widgets vilket jag inte tycker ska strula till det.

Nåja.. lägger inte ner nån tid på detta nu då det kan bero på servern och nånting med.

Har varit på hockey ikväll och sett Modo vinna över Skellefteå med 2-0 vilket satt bra!

Edit: Nu morgonen efter så funkar det med nya temat igen så då provar vi igen..

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 261 visningar

Mer detta datum andra år..

6 reaktioner till “Vitt?”

  1. ojoj, EFIT om endast 2 dagar… jag som inte ens har fått ut det förra… Men det är på gång. Käppte dock extremt mycket kort på resan… så jag måste sortera. Får se om jag får ut lite i morrn… Men jag ligger lite efter med mycket, så jag vet ej om jag hinner.

    Ha det gott!!!
    kram :rose: :rose: :rose:

  2. Gött Micke :wow: och Grattis till segern, då smakar varm korv som bäst. Skönt målisen spikade igen :tada: . Skönt oxå med en sida med innehåll. Widgets har alltid velat mig illa. :p
    Nu e det sängen :yawn: inför jobb i morgon. 8O

  3. Hm….. jag har inte sett nå knas på din sida…. Så snygg så!
    OK, du har rätt! Det ser ut att vara en rätt skum placering av tv’n. Men det är så att det finns ingen “hel” vägg i vardagsrummet att ställa den emot 8O Enda väggen blir “bakom” soffan, och det blir knasigt…… Det har suttit en tv på svängarm på den gaveln i 15 år, så det var enda alternativet. Men fördelen är att vi kan se på samma tv i tre rum :D
    Kram!

  4. Här har det fungerat kanon med din nya layout.. Hos mig byts det layouter varannan minut just nu..hihi.. Finns ju så himla mycket att välja på..

    Tänkte få i ordning på pluginsen och sedan ska jag banne mig lyckas knåpa ihop en egen layout…

    Jag vill ha en svensk statestik sak som skriver hur många som besökt sidan o s v.. Gästbok med gravatar vill jag ha och jag såg på en sida så stod det vem som var online OM man hade skrivit i hennes gästbok..läckert..

    Några tips på ovanstående??

    Ha en bra dag..

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php