Det finns djur..

Det finns djur, och det finns DUMMA djur såsom renar!
Hur kan man vara så tokigt dumma som dessa, de springer framför bilen, de byter sida som jag inte vet vad. Usch för dem :D

Renar på vägen!

Sen en liten film också kanske, ta en titt på den sista som först gick av vägen på vänster sida men så stack polarna åt höger och det går ju inte för sig om man så blir överkörd.. :roll:

[flv width=”400″ height=”300″]http://kludd.se/wp/video/p1090024.flv[/flv]

Har annars kört en 35 mil idag och kanske 20 mil på det väglag ni ser och så fort man rörde gasen i 80-90 knyck så började antispinngrunkan blinka.. var rätt så halt. På ett ställe efter vägen såg det ut så här:

Kabeln utav

Kabeln var av varje 5’e stolpe ungefär, i nån kilometer. Blir inte kul fixa det och se hur den hänger.

Väl hemma igen så har skottat snö, känner på en ”krympling” detta.. men var mest lite styrande av den snön men är ju inte alls bra för nacken men brukar ju gå över numera.

Sen hockey och Modo – Timrå ikväll och NU ska lillebror Timrå få stryk! (de har vunnit de 2 sista).

Edit: Vi har inte så mycket snö som bilderna visar, utan knappt 1dm.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

2 208 visningar

Mer detta datum andra år..

17 reaktioner till “Det finns djur..”

  1. Kära nån sicka dumma renar.

    Hoppas att du kör försiktigt när det e så mycket snö och halka…

    Ha det gött
    kram

  2. Oj, vad mycket snö ni har!!! Här är det fortfarande barmark, fast det har snöat lite idag och igår men inget som lägger sig.

    Det var ju tur att du kom hem i alla fall utan att krocka med ”dumma” renar. :-)

  3. Vilka ljuvliga vinterlandskapsbilder. Men vad vågliga dem där renarna är, gå och beta i snön längs med vägen. ? Tur du inte körde över den sista lilla renen som pep förbi snabbt. :-)

    Kram

  4. Haha, ja renar är otroligt dumma måste jag få säga.. De ska alltid var ivägen, både på vägar och i skoterspår. :P

    Jo, nog ska det kanske gå vägen med Tjejvasan, man är ju trots allt en tjurskalle!

  5. ”Ingen glögg än”-röstat. Stod och sneglade på starkvinsglöggen för några veckor sen men köpte cider istället. :)

  6. Ojoj, vilka dumma djur. Bistra renar. Hoppas på MoDo således i min Frölundasorg. Två raka i häcken från HV… *Kämpar för att inte svära*

  7. Åh, va kul med en renfilm! Ja, dom verkar ju inte heller ha så värst bråttom dom där djuren.

    /Kram

  8. Har aldrig sett renar vilt så det är riktigt exotiskt för mig att se bilden och filmen.

  9. Haha de är rätt söta ändå, renarna ;-)
    Va mysigt det såg ut på bilderna, även om det inte var så mycket snö egentligen!

    Kram!

  10. Åhhh, härligt med snö, det hade dottern gillat. Vi hoppas på snö när vi ska upp till Stockholm i Januari. Här nere i söder brukar det inte bli så mycket av den varan. Förra året såg vi gräset genom det lilla tunna lager som kom.. ungarna åkte visserligen pulka, glada i hågen i alla fall, lättroade som dom är.

    Jo, när man är på IKEA kommer man ofta hem med en massa bra att ha saker men vad betyder ”rat” som du skrev.. aldrig hört !!

    Jo, A vill väldigt gärna ha ett husdjur. Hundar gillar vi men jag gillar inte att bli så låst, inte bara att man måste ha hundvakt, men även i att hitta någon som ska orka passa och gå ut med den, och man blir det i många år framöver. Katt har vi haft och jag trivs bra nu när jag vant mig vid att inte ha kattlåda. Dessutom var A lite överkänslig mot katterna då hon fick böjvecksexem på hela kroppen. Därför kan en liten gnagare vara lagom. Ökenråttan är väldigt renlig och luktfri, vilket är ett stort plus. Andra djur som många har som husdjur, dvs kaniner, marsvin och hamstrar är väldigt allergiframkallande, men det är inte denna lilla råttan. Dessutom har jag haft 2 råttor, vid två olika tillfällen och är alldeles förtjust i detta härliga sociala djur. Dom är nyfikna och blir verkligen en kompis, inte som en kanin som bara hoppar runt utan den vill verkligen komma upp till en och trivs att vara hos en. En råtta blir 2-4 år, vilket är lagom. Man får vara realistisk och inse att barn blir trötta på sina husdjur efter ett tag. En kanin kan bli 12 år, då är A 17 och vem tror du då får byta i buren. Ja, som du förstår, jag är en råttälskare.. *S*.. inte alls usch.. Bättre än renar iaf.. =)

    Jaha, nu blir det sådär långt igen.. hihi

    Kraaaaaaaaaaaaaaam

  11. Renar ÄR dumma djur. Det fick jag uppleva i Norge-Norge, kan man lugnt säga. Det sjuka är att det är tamren som är så dum. I Hammerfest har man staket runt huset för att hålla renarna borta! Annars har du dem i rabatten eller under studsmattan :)

  12. praktiskt för renarna att vara på vägarna, de tycker väl det är jobbigt att pulsa i snön…*S*

    exotiskt för sörlänningar med såna bilder!

  13. Oklokt av renarna att stå mitt ute i vägen. De verkade inte direkt vilja flytta på sig heller. Stackars renen som blev lämnad kvar på andra sidan och fick springa ikapp. Hehe. Panik tror jag det kallas. :P

    Yes, I know. Innan jag gick ut tänkte jag ifall jag skulle kolla och se ifall det var något batteri kvar i kameran. Men jag fick för mig att det skulle räcka men det blinkade ju självklart rött så fort jag startade den. Fasiken! Nu är den dock laddad! :D

  14. Skicka hit lite snö OCH renar hörru!!! hahahha

    härliga vinterbilder!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php