Sicken blötsnö!

[mygal=071202]Sicken blötsnö det var, skottade bara litegranna så pass jag får ut jobbarbilen och själva trappen/bron för det regnade dessutom för fullt ute!

Tror inte jag ska nånstans idag :D

Vad ska vi då hitt’på idag?
Har väl nått mail jag ska svara på och så men inga större grejor. Elda har jag redan gjort då jag började med det innan kl 7 redan och sen fyllt på en fång. Ska se om jag hittar några ”kuliga” plugin kanske :biggrin: …eller så får jag se till fixa till EFIT-sidan min och kanske kika efter några dagar efter nyår då. Jag har redan en sida igång för det men inte ”släppt” ännu då den ser så trist ut! Ber nån snällt kanske jag visar :razz:

Fast, några adventsstakar och sånt kanske man måste plocka fram :blush:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

6 716 visningar

Mer detta datum andra år..

9 reaktioner till “Sicken blötsnö!”

  1. Blötsnö är kanske inte det roligaste. Det är mycket trevligare när den inte är tung och blöt. ;-)

    Ett tips, om du inte redan vet det. Om du inte använder wysiwyg utan bara kod editorn kan du lägga till detta i bildsträngen så kan man bläddra sig mellan bilderna utan att behöva klicka upp och ner var bild för sig. Du döper om [texten] för varje inlägg, för annas visas alla bilderna som har det namnet.

    rel=”lightbox[omflytt]”

    Kraaam

    Hej! :D
    Näpp, det går inte här.. jag vet vad du menar men jag nyttjar Lightbox som hör till Mygallery och har där valt Lightbox v1 får att få ner totala storleken och detta stödjer inte det du talar om. Går stort sett lika fort klicka på en miniatyr och sen klicka på den stora för stänga.
  2. Vad mycket snö!!!!
    Här regnar det och är ca 5 plusgrader, inte mycket till decemberväder, eller adventskänsla heller för den delen. Var och köpte mig en ny stake på Claes Ohlsson då den andra helt plötsligt inte fungerade efter flytten. Jag ska söka upp en elaffär vi har som säljer lampor och be dom kika på vad felet kan vara. Jag är så förtjust i min ”stake” och har haft den i många år så kostar det inte så mycket ska de få fixa till den.

    *slänger iväg några snöbollar*

    Lena

  3. Härligt med mycket snö! *avundsjuk* Fast jag bor ju så att jag inte behöver skotta :-) Och så har jag vinterdäck på cykeln sedan igår!

    Naturligtvis vill jag snarast se den nya efit-sidan, fattaruväl? ;-)

  4. Jag vill ha snö!!!!!! Även om det är blötsnö……vi har bara fått massa eländig regn under helgen..som dessutom rinner in i källaren…suck!!!!!

    ha d gött :rose:

  5. UJ shit vad en massssssssa snö *avis*

    Visseligen vill man ju inte att det ska vara blötsnö men snö vill jag ha :)

    Ha det toppen gött.
    kram kram :rose: :rose: :rose:

    Ps. Kul att du satt tillbaka smiliesarna. Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php