Decemberfoton

Tänkte att ni som ingen snö har, ska få se lite :P

Dessa foton tagna mest genom att jag bromsat in och ”vevat ner” rutan idag när jag än en gång åkte västerut.. inte lika långt idag, totalt bara 25mil idag då.. och hann med 27mil igår men då på en slät E4 vilket var skönt.[mygal=071214]

Ingen större koll på dessa foton, jag har bara valt ut 12st av 14 knäppta idag lite snabbt och sen har jag kört en snabbkonvertering i Irfanview (som är allt jag använder mig av i fotoväg) för få de mindre (och med 1px svart border)

Är inte alls på hugget här efter allt det onda nästan hela veckan men det blir väl bättre.. lagom till jag ska börja jobba igen på måndag :D Tur man kan skämta och ha sig men inget kul med bakslag så här då man varit hyfsad här på senhösten men det var väl likadant ifjol. Lite kallare, lite ojämnare väg och verkar inte behövas mer..

Trevlig helg på er allesammans! :rose:
Tack också för alla era skriverier här :oops:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

10 821 visningar

Mer detta datum andra år..

21 reaktioner till “Decemberfoton”

  1. Åh, vilka vackra vinter bilder Micke! Men var är min kyrka?! *letar* Hoppas du får en fin helg!

    /KRAM

  2. Vackra bilder! :) Jag brr:ar till när jag ser dem, men jag skulle faktiskt mycket hellre ha snö nu än det där regnblaskandet vi har här just nu. Otroligt, jag som är snöhatare vill faktiskt ha snö! :D

    Ha en trevlig helg!
    Kramis

  3. Jättevackra bilder!

    Precis som du skrev så finns det inget värre när läkarna inte ’hittar’ något och folk går och tror man inbillar sig. För 10 år sedan fick jag ingen diagnos, då ’inbillade’ jag mig.

    Nu fick jag diagnosen och det känns skönt att ha kommit fram till det.

    Trevlig helg!
    Kraaaaaam

  4. Åhhh, sicka vackra bilder!!! De väcker en stor längtan att flytta tillbaka till Pite!!!

    Kan du se norrsken där du bor?

    Önskar dig en skön helg!

    Kram

  5. Underbara bilder Micke, tack för att du visar oss lite snö!!!!!!vi har fått kanske……1mm MAX hahahahaha vill gärna ha ett par dm till!!!!!!

    Dumma det onda på dig. Om det ändå gick att få bort det!!!!

    Hoppas det lindrar sig så att du blir piggare snart!!!

    trevlig helg hörru

    kramis :rose:

  6. Önskar den snön kunde finnas här ner oxo…! Vill att det ska vara vitt och ljust på dagarna, men det är sååå gråtrist!
    Vackra bilder i vilket fall!

    Ha en skön helg!

    /Caroline

  7. Men fyyyy vad elakt att lägga in så fina bilder, nu får jag ju riktigt mycket hemlängtan!!! :P

  8. åååååååååååååååååååååå
    åååååååååååååååååååååå :rose:

  9. UNDERBARA bilder!! Jag tror jag ska komma och bo hos dig i några dagar så jag hittar min julkänsla! Det är väl okej? Jag kan ta med lasern så får du det på nacken som tack. :p

    Förstår att det känns jobbigt med bakslag. :( Man hoppas ju att det ska vara förevigt, eller åtminstone för en längre tid, när man mår bra. Hoppas vägarna blir jämnare nu så du får må bra igen!

  10. Hej Micke

    Som du kanske har märkt så har jag tassat runt här de senaste dagarna. Blyg som jag är så har jag dock inte lämnat några hälsningar :oops:

    Varför har jag då varit här, jo. Jag håller på att göra om och packa ihop mina bloggar (som du läste) och jag gillar skarp på vilket sätt du har byggt upp din blogg. Jag har haft problem med att välja kategorier och taggar bl. a.

    Trevlig helg Maria

    PS: Är avis på din snö, tack för att du skickade över ett lass :D

  11. kan ju kanske inte säga att jag sitter på hotellet i Singapore och LÄNGTAR efter snö.. det vore väl att ljuga, men jag hoppas vi också får lite snö framåt februari. Det blir så oerhört vackert ljus då!

    Har varit här några timmar nu. klockan är sent på kvällen, har inte riktigt koll. Varit och tagit oss en drink som man ska på Raffles Hotel, men nu ska vi nog ta och somna. Har en heldag här i Singapore imorgon innan vi flyger vidare till NZ.

    Kram!

  12. Snygga bilder! Jag saknar massa snö här nere, du får gärna skyffla hit lite vet jag! ;-)
    Tack för titten på hemsidan förresten.. :-)
    Ha en fin helg det som är kvar av den!

  13. Det var verkliga fina vinter bilder. Här där jag bort är det 8 minus grader men ingen snö alls. Jättetråkigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php