Slut på helgen snart.

Ja, så har man lyckats få denna helgen gå med. Lugnt igår, enda som hände var 2,5 timme på hockey där tyvärr Modo förlorade mot HV71. Annars så var jag mest passiv kan man säga, inte helt bra i nacken här så jag tog det lilla lugna.

Idag söndag så blev det lite fotat…

[mygal=080203]

Kom visst lite snö i går kväll, var kanske bara 7-8cm som kommit men blev ju ljusare. Åkte sen mot föräldrarna för kika på stolen i bilen men först tog vi en promenad på sjön i det härliga (5-6 minusgrader och vindstilla) vädret. Under tiden vi gick över sjön flyg 3 plan söderut, inte klokt egentligen att de som följde varandra.. Var då tvungen testa zooma in de lite och detta är då fotat med 40x förstoring då de flög på flera tusen meters höjd.

Sen när vi var tillbaka skulle stolen ut, lika bra skruva ute i solen och ljuset än skumt i verkstan. Men sen så tog vi in den och slakta den och byte delar med en annan och sen var den i kanonskick igen. Men innan jag åkte så fick jag ju lite mat också, och mammas köttfärsbiffar är ju inte helt fel :yummy:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 198 visningar

Mer detta datum andra år..

7 reaktioner till “Slut på helgen snart.”

  1. Härliga vinterbilder! Här snöade det inatt en del men nu är det inget kvar som vanligt…

    Ha en fin kommande vecka! :smile:

  2. Åhh vad jag saknar att ha nära till mamma,
    dels för maten men också för att bara umgås!
    Hockeyn ja, SKIT säger jag, enkelt att förklara
    då hur jag känner, tur det är uppehåll igen nu!

    Kram & tusen tusen tack för hjälpen i lördags :rose:

  3. Hejsan!

    Tack så jätte mycket för snön jag fick :rose: snö sen efter att du hade skickat det var jätte snällt.

    Jag blev väldigt glad men det har tyvär smält bort nu skulle vilja ha lika mycket snö som du har fått :) Men jag ska vara glad för den 1,5cm vi fick :)

    Mvh sara

  4. Fina bilder! Ser härligt ut med snö, vi hade lite här i fredags men sen regnade det bort och 3 minus blev 3 plus :mad:
    Hoppas du blir bättre i nacken!

  5. Så fine bilder da Micke :smile:Flink til å fotografere du!!
    Håper nakken din snart blir bedre, ikke godt å ha sånne jevne ”murringer”. Er det ikke noe slags behandling du kan få? Hos en event fysioterapeut?
    Vi var også hos min mor å fikk middag i går *deilig*

    Goood :kram:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php