Undrens tid..

Bild via mobilen

Undrens tid är inte förbi!

Ja, att jag läser en bok alltså.. visserligen en pocket men ändå :P

Som ni då förstår överlevde vi bergen (tänker på hur bussen kördes) och är tillbaka. Inne på sista dagen här så jag passade på testa några drinkar igår i baren (allt är ju gratis) och drack även en GT för Majsan som hon ville :roll: Idag den kallaste morgonen med ”bara” 19 grader och en hel del moln. Så vi traskade upp till shoppingcentret här ovanför och kikade på några kameror. Fast, man är ju på sin vakt här och jag behöver ju eg. ingen..

Men en timme senare kom solen så vi ligger vid poolen idag bara.. Måste upp före tuppen i morgon, faktiskt så illa som kl 04 då bussen går strax före kl 05! Nu stekande varmt här så jag tror jag hoppar över lunchen men finns massa mat i snackbaren fram till kl 17:30 där så man överlever nog. Nu när man hunnit hitta sig till rätta här så ska man hem, skulle kunnat vara kvar till fre.em utan problem. Men, nu är det bara njuta resten av dagen här.. och jag kan ju också nämna jag skiftat sim-kortet igen till det rätta för de införstådda men det är snart tomt det med då jag uppdaterat och skickat bilder som jag gjort här.

Nu tror jag annars det är dags för dagens första dopp i poolen…

Signatur
DiceSlumpat inlägg

2 029 visningar

Mer detta datum andra år..

15 reaktioner till “Undrens tid..”

  1. Nu lever du för sekunden men vänta du bara Micke.
    Du kommer att komma hem 5 kg tyngre,
    skrumplever och sveda i huden :glasses:

  2. Såg gott ut att ligga där. hade gärna bytt plats med dig :biggrin:

    Men du, det är inte mindre än TRE [3] likadana inlägg här inne postade :tongue:

    Är nog trots allt bra att komma iväg hem tidigt. Det är ändå bara det man går och väntar på om det är på eftermiddagen. Inte mkt man kan göra mer än vänta liksom…

    Passa på och njut de sista timmarna av solens strålar, vem vet när det blir tillfälle nästa gång…

    Kram

    Tre likadana beror på mobilen och servern.. på första skickningen hände inget, på andra sa den att den gjorde en timeout och inte förrän jag skickade 3’e gången fick jag rätt ”svarsmeddelande”.. därav 3st så jag gör/gjorde inget fel.. det bara blir och eftersom jag inte kan kolla (då måste jag ju lämna den meny jag är på = all text jag skrivit på mobilen försvinner då) så måste jag ju fortsätta skicka från mobilen tills jag får rätt ”svar” från WordPress.
  3. Ikke rart du legger inn innleggene så mange ganger, nå synger det på siste verset for deg og du må nyyyyyyyte det vennen :smile:
    Du ser herlig fornøyd ut :heart:

  4. Haha, ser att det varnats om skrumplever, viktuppgång och skitiga fötter… Hemskt vad de är på hugget, kanske du retat de här i bloggen. Hehe.
    Iaf så skall du njuta varje sekund, i sommar kanske de gradtalen inte ens kommer upplevas på våra breddgrader. Skall banne mig boka en resa i maj tror jag…

    Det tycker jag!
    Boka på..
  5. Ja, det är väl sådär att tiden går för fort! Egentligen ska man väl vara borta i två veckor när man är på en sån här resa. En vecka att finna sig till rätta och nästa till att njuta ännu mer!

    Kram! :rose:

  6. Jaså dax att åka hemåt, kul att vi fått vara med på resan.
    Jag kan berätta att det snöat i skåneland så en 4 cm snö låg här i morse :wink:

    Ha det så gott

  7. JA du Micke… HAr resan gett mersmak??? :blush:
    JAg har börjat nedräkningen tills jag ska åka i alla fall
    Och hotellet ja ska bo på åker du ju förbi när du drar till flygplatsen.
    Visst ja…du är ju redan på G hem juuuuu :smile:

  8. Påtal om annat…. så ser du lika avslappnad ut som när vi träffas i Västerås

  9. Är du lyckligt hemkommen ännu måntro :down:. Hoppas allt har gått bra. Ser framemot att se massor foton från min favvo ö framöver :wink:

    Kram

  10. Jag skickade ett sms till dig. Vet inte om du fick det. Handlade om ishockey. Du kanske medvetet inte har svarat. Hohahi.

    Oh ja!
    Helt förträngt detta om Frölunda :lol:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php