Hotellet!

Jag har ju över 900 foton knäppta så jag har svårt välja och lägga ut något här :) Men vi börjar lite smått med hotellet vi bodde på, ClubHotel Riu Vistamar högt uppe på en klippa ut över havet kan man säga..

Hotellet är **** (fyrstjärnigt) och ”All inclusive” dvs allt ingick. All mat och dryck var bara hämta eller beställa. Snacka om bekvämt!

[mygal=080306]

Detta Playa de Amadores som viken/playan väster om hotellet heter är ett relativt nytt område på Gran Canaria och ligger kan man säga ”klockan 7” om man tänker sig den rätt så runda ön som en klocka. Hela området var relativt öde 2002 som jag förstått och detta hotell byggdes 2003 så det är rätt så fräsch alltsammans.

Nere från playan går en gångväg längs havet men många meter upp då det stupar brant utför där. Vart den gångvägen går är till Puerto Rico som är ett äldre och lite mera känt ställe. Ner till playan gick en buss gratis en gång i halvtimmen de populäraste tiderna och sen en gång i timmen.. detta naturligtvis gratis också. Så det blev några turer ner dit även om vi bara badade en enda gång där då det var tokigt mycket folk där (och skönare/bekvämare vid poolen). Vi höll oss hela tiden då vid den övre poolen och som ni sett på den tidigare ”badringsbilden” så är det som ett stup bara ner till den lägre liggande. Detta kanske rör sig om 6-7meter.

Detta lite om hotellet då. Fast, jag kan ju kanske nämna att det var shower varje kväll också i baren där allt var gratis.. öl och vin kunde man ta själv ur automater som det också finns lite foton på :biggrin:

Edit: Letade upp det på Google Maps också:


Visa större karta

Signatur
DiceSlumpat inlägg

8 108 visningar

Mer detta datum andra år..

14 reaktioner till “Hotellet!”

  1. Så vidunderligt härliga bilder. Du har läskat ”åka-på-solsemester-tarmen” hos mig big time nu…
    Kollar o kollar… Nåja. Skönt vara hemma oxå antar jag. Kollade resultatet i Modo matchen men säger ingenting.

  2. Jamen jösses vad hemskt det där såg ut – NAT :wow:
    ljuvligt….min resa-bort-tarm ligger iofs fortfarande i dvala, men den har ju helt klart börjat att vakna till liv.

    Jättefina bilder!

  3. Och jag tog nästan 800 bilder när jag var på Mallis förra hösten, så jag förstår om du har en hel del att sortera o rensa!

    Men kul pyssel är det ju…! :biggrin:

  4. Välkommen hem!

    Visst är det ganska skönt att komma tillbaka hem oavsett var man varit. Fina foton och ni ser ut att ha bott riktigt bra.

    900 bilder – ja då har du lite att rota i :smile:

  5. Guuud så flott det var der :biggrin:!! Måtte jo være luksus å ha alt inkludert og kan tenke meg dere koste dere masse!!!
    Så nå er du hjemme full av nye krefter og masse energi???

    Kommer til å kikke på bildene ennå en gang, TAKK Micke for at vi ”fikk være med” på turen :wink:

    :kram:

  6. Välkommen hem
    Vilka härliga foto och :wow: vilken utsikt.
    Fattar du hade svårt att välja bland 900 foto :wink:

    Ha det gott

  7. Så häftigt med nedsprängt hotell. Annorlunda liksom. Coool bild. Vackert med det bruna/beiga berget. Kanske inte så kul att bo på första våningen och kika rakt ut på berget dock?!
    Underbara foton vännen och turkos vatten! Man blir juh så längtig så fyh! Kraaam!

  8. Playan såg VÄLDIGT mysig ut!! Ja, allt såg mysigt ut!! Vill se alla 900 bilderna :biggrin:

    Vi bodde också med allt inräknat senast vi var iväg, lyxigt värre *nickar*

    tack för att du delar med dig!!

    Kram

  9. Åh fasen va schyrre!! Lite trist kanske om man fick hotellrummet in mot bergsväggen. Men den utsikten ut emot havet! Me likey!
    Det är allt som ofast skönt att åka bort, men jag brukar tycka det är ännu skönare att komma hem sen.

    Jag kanske ska förklara bättre :) Det nersprängda där är sidan med korridoren som var helt öppen med palmerna och alla rum vetter ut mot utsidan så att säga.. vi bodde längst ner på våning 1 vilket var väldigt läckert med denna ”palmskog” direkt utanför korridoren. Innebar man hade ute åt båda hållen.
  10. Min stackars restarm, som redan slagit bakut, drar i mig som aldrig förr när jag springer in här :biggrin: Kanske dags att åka till Kanarieöarna igen, vilka härliga bilder!! Kan tänka mig att det var svårt att välja ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php