Mer om Puerto Mogan.

Lite mer från Puerto Mogan där jag skickade ett mobilfoto ifrån då jag var där.

Låg 3 vikar västerut kan man väl säga från där vi bodde och vi hoppade på gratisbussen vid hotellet och åkte ner på vår playa och gick sen upp på den större vägen och klev på en lokalbuss där då som för 2 euro per person lät oss åka västerut på rätt så krokiga och trånga vägar (tyckte vi då, men då hade vi inte ännu varit till bergen)


Visa större karta

[mygal=080307]

I turistreklamen skriver de om Gran Canarias egna lilla Venedig vad gäller denna orten och ja.. en och annan kanal fanns väl där och lite pittoreskt byggt var det ju.

[mygal=080307_2]

Naturligtvis en playa mitt i hade dom också. Detta är en gammal fiskeby kan man säga och hamnen till staden Mogan som ligger en mil eller två in i landet. Den är ju byggd nere vid vattnet också eller rättare sagt en hel del ute i vattnet då de tydligen byggt och nyttjat alla dessa kanaler de hade för de små fiskebåtarna de hade där.. på så vis kunde man ju åka ändå hem med fisken efter varit ute och fiskat.

Blev småsugna åka en ubåt där som en av bilderna visar men den de hade i vattnet var fullbokad just den tid vi var där. Man skulle varit ute i 40-45min och ner på ett djup av 20-25meter visst. Men blev ju inget av det hela.

Vi åkte alltså lokalbussen dit men tog en båt tillbaka fast då åkte vi förbi vår playa och vårt hotell men den resan kommer väl i annat inlägg ;) Bara för göra er nyfikna :P

Signatur
DiceSlumpat inlägg

11 217 visningar

Mer detta datum andra år..

11 reaktioner till “Mer om Puerto Mogan.”

  1. Vi har också varit i Puerto Mogan.

    Blir så himla längtig av dina bilder :upsidedown:

    För mig är palmer exotiskt och jag bara älskar palmer.

  2. TAKK for at du forer oss med disse herlige bildene vennen :redheart: Du har fått oss til å satse på en uke i sydligere strøk i sommer :smile:
    Jeg storkoser meg her jeg ligger med ryggvondt og kan drømme meg bort når jeg ser og leser her inne!!!

    :kram:

  3. Det är verkligen roligt att få se bilder från andra platser av jordklitet. En U-båt & en resa ner under vatten hade inte de vildaste hästar fått in mig i …tror jag. :shock:

  4. Oj, dit blev man visst lite sugen på att åka iväg. Det ser jättetrevligt ut, men samtidigt känns det lite ”turistigt”? Fina bilder som vanligt. :smile:

    Det var nog mer folk än vanligt där den dag vi var där.. det var en marknad längs hela piren de har som skydd mot Atlantstormarna.
  5. Hihi, Canarias Venedig… U båt lät väldigt mycket roligare… Och att puffa för kommande inlägg låter som reklma närmast!

  6. Där har jag också varit förbi, jättemysigt ju. Åt lunch nere vid hamnen minns jag. Jag drog nitlotten medan alla andras luncher var super kommer jag ihåg *asg*

    Hade du en bra semester??

  7. Haha kul att se att du tagit foton på exakt samma ställen som jag. Ok, inte alla då men några :) Visst var där fint? Vi bodde dock i Arguineguin och tog en avstickare till både Puerto Rico och Puerto de Mogan. Vill gärna tillbaka dit! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php