Det tar sig med nydatorn!

Jag får in fler och fler program där.. nu senast MSN där jag hade fasligt svårt komma på vad lösenord jag hade :D
Men, MSN Live går ju inte ha som det är bara, så in med MSN Plus samt A-Patch så man får bort lite krimskrams!

Fint vinterväder!

Annars är det lugna gatan här i helgen, ska iväg på hockey nu i eftermiddag och se Modo-Skellefteå i den sista matchen i grundspelet. Har knappt varit ut annars sedan jag kom hem annat än iväg med bilen på torsdagsmorgonen och sen hämtat den igår vid 13-tiden då jag han med en liten vända på stan också. Var ett strålande fint vinterväder igår, annat än det idag!

Började igår med några minusgrader men övergick till plusgrader och strålande solsken som knappt smälte den snö som fallit då vi var borta. Har kommit 1dm ungefär när vi var på Gran Canaria men sjunkit ihop något. Men idag lördag har det snöat och blåst men ser nu ut lugnat ner sig lite. Denna blåst startade ju igår och var väl den som lamslog Jämtalandsfjällen lite också.

Men snöat och snöat, det har väl kommit kanske bara 3-4cm men nu är här vitare än vitt :)

Kanske bäst man ser till fräscha upp sig lite, få bort veckoskäggstubben och sånt :blush:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

3 871 visningar

Mer detta datum andra år..

12 reaktioner till “Det tar sig med nydatorn!”

  1. En annan håller på att förbereda sig för en ks, hur kul är det på en skala då tro?
    Ahhhh, ser att duhar feedjit här också, rolig grej faktiskt!
    Må väl Micke, kramelikramen Carina

  2. Ingen snö här mer blev bara en dag, solen har visat sig hela dan så trädgårdsarbete har det blivit här.

    Ha det så gott

  3. Sicken kontrast både mellan sydliga Sverige och nordligare delen och även din hemort och Gran Canaria. Var en vecka på Fuerteventura med Emma och svärmor i nov. 2002 och det kändes väldigt konstigt att komma hem efter det. Kändes bra mkt kallare.

    Lycka till med matchen :rose:

  4. Jammen godt du får litt snø under tåfisene igjen, slik at du ikke blir for svær på det *fnis* Her har vi mange varmegrader, men det er ennå igjen litt snæ*sukk*
    Nå er jeg klar for våren og flere badebilder her inne *hinthint* Hva har du gjort med det herlige bilde av deg i den rosa baderingen da??? Hedersplassen i stua :wink:

    Hva slags skjermoppløsning kjører du??

    Lørdagsklem til skjeggegubben :redheart:

  5. Ny dator ? Nice
    Jag vill ha en Mac med bootcamp på så man fortfarande
    kan köra Windows.

    MSN Plus har jag hört talas om men inte A-Patch, kan du berätta lite om de ??

  6. Jag kommer inte riktigt ihåg… Jag satt där med någon skosula medan de andra satt med helt otroliga dignande fat med massa färska exotiska frukter och annat. Jag måste nog bättra på spanskan kanske.:ouch:

    Men jag kommer ihåg att jag tyckte det var så mysigt att promenera där. Vi bodde i San Augustin någonstans och hade åkt dit på måfå.

    Jasså, du känner inte igen Rosenström? Ingen musikalisk upplevelse precis men mycket humor blandat med gitarr. Skoj på festen!

    Kram

  7. Är det Vista på den nya?
    Om så är fallet, vad tycker du?

    Skall köpa en dator till morsan under påskhelgen och det är väl nästan bara det OS:et som säljs kan tänkas. Har det på datorn i sommarhuset, men har inte riktigt hunnit vänja mig än ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php