Mar 09 sön 2008

Gratisbuss

Igår när jag skulle på hockeyn kl 16 och vi var 8 st som stod och väntade där då bussen brukar dyka upp ca 38min innan matchstart (som var just kl 16 idag) och väntade.. och väntade!
När klockan är 15:40 kanske så bromsar en fullpackad bil som bromsar in med andra som också brukar åka och vevar ner rutan och säger:

- det kommer ingen buss, den är sönder.

Typiskt då att jag hade fått i mig en öl till maten då alldeles innan jag gick ut till bussen. Går ju inte ta nån bil då direkt så vad göra.. 2st hade stuckit direkt de hörde det och kvar var vi 6st då jag ser en börjar traska hemåt och bor alldeles intill busshållplatsen och får ut frugan sin och sätter sig i bilen. Då var jag snabb tigga mig en skjuts :D

De kvarvarande 4 (som var ett gäng) kunde vi ju inte alls ta med och hur och om de kom in vete sjutton men in kom ju jag i alla fall. Det lustiga i sammanhanget är också att det kom en buss kl 15:28 (vår skulle dykt upp 15:22) som vi viftade förbi bara då det är den lokala bussen in till stan men inte hockeybussen som går hela vägen till Arenan. Hade man vetat detta hade vi ju alla klivit på den och gått den bit som behövdes.

Matchen då? – skitmatch som slutade 0-0 även efter sudden death (5min förlängning).

Annars har jag äntligen tagit mig i kragen :blush: och fixat till lite nya EFIT-dagar. Åtminstonde för kommande 3 månader.

Vad menar jag med rubriken gratisbuss då? :up: :biggrin:

Joooo.. eftersom bussen hade pajat (den förra hade tappat all luft och då ligger väl bromsarna på?) så fick de sätta in en turistbuss som inte kunde ta betalt av de (som jag) som betalar med det speciella busskortet så kunde de ju inte heller ta betalt kontant så de fick skjutsa hem alla 50-55 personerna gratis.

Inte fel!

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

8 kommentarer till “Gratisbuss”

 1. joacimskrev den 09 Mar 2008 @ 09:21

  Haha, lite tumult således inför matchen… Men vad tråkigt med en avslagen 0-0 historia… Inte mer än riktigt att de bjöd på hemresan…
  Kunde du inte tagit spraken Micke? :cool:

 2. joacimskrev den 09 Mar 2008 @ 09:27

  Haha. :censored:
  ja, annars dröste det in massa SPAM, har inte letat så mycket efter något SPAM-filter-plugin, men Akismet tar ju en del.
  Fast jag kollar ju och godkänner så ofta så ingen behöver gå hungrig efter ev länkar!

  :wow:
  Smört med hockeybuss.
  Har kvartsfinalernas lag och motstånd presenterats ännu? :yummy:

 3. joacimskrev den 09 Mar 2008 @ 09:40

  :tada: Hittade svaret på frolundaindians.com, där står oxå mycket tydligt hur valet går till.
  MoDo och Indianerna kan således mötas :ouch: om Linköping inte väljer indianerna. Efter det har MoDo två lag att välja på, de två lagen placerade 5 6 7 8 som inte är valda. Det ovalda laget får sedan stå ut med Färjestad :upsidedown:

 4. Annelieskrev den 09 Mar 2008 @ 10:02

  Trist när det inte går som planerat! Och då menar jag både bussen och matchen…

  Ser fram emot EFIT i morgon. Känns som det var länge sedan sist!

  Hoppas du inte har samma regniga rugguga väder som jag idag *burr*!!

  Kram

 5. Pippiskrev den 09 Mar 2008 @ 15:43

  Dumt med både bussen och matchen…

  Jag kör mitt eget EFIT idag, men publicerar bilderna i morgon :wink:. Måste inom och kika på vilka nya dagar du har valt.

  Kram

 6. Trulsanskrev den 09 Mar 2008 @ 22:53

  Bra att det löste sig med skjutsen! Lycka till mot Timrå nu då. :wink:

  Ska ta en kik på Efit-datumen, och så måste jag ju komma ihåg kameran imorgon i kaoset innan jobbet med virriga barn och allt *s*

  Kram

 7. T r o l l i sskrev den 10 Mar 2008 @ 11:41

  Gratis är gott, i bland.
  Ska kolla in dom nya dagarna och notera.

  Kraaam!

 8. Lenaskrev den 10 Mar 2008 @ 14:54

  Æsjda, kjedelig med sånt busstull før en match da…..også gikk matchen dårlig også :up: Da var ikke MrKludd så fornøyd tenker jeg *fnis*
  Men sikkert søt der du stod å ventet å ventet å ventet …….på bussen…. :ouch:

css.php