Mar 23 sön 2008

Aningens bättre här.

Men tokigt man inte får sova riktigt!
Somnade 22 igår, vaknade 00, sov på soffan sedan 3-4 timmar och sen är jag uppe.. :dead:

Fast, jag har varit nere i källaren och kapat för långa vedklabbar nyss! (innebär ju en motorsåg så det är inte så tokigt jobbigt) Satte på en brasa också för första gången sedan förra lördagen vill jag minnas så lite bättre är man nog allt (var ju detta jag inte hade rätt längd på veden som varit problemet). Menar, orkar jag elda bör jag väl göra det med tanke på det just nu är -15° ute och skulle väl tippa att huset då kostar 150:- eller mera per dygn (kanske 200:- tom) att hålla varmt och kan man istället få detta gratis genom elda lite så ska man väl göra så.

Men, är som inte alls bra här ändå. Har knepigt ont i bröstet och främst på vänster sida och hoppas det börjar släppa det med men har ju en vecka på mig att komma igång igen eftersom jag är sjukskriven fram till nästa fredag.

Rosor!

Vad har annars hänt här? – inte mycket annat än att mamma&pappa tittade till mig igår och uppvaktade mig med en bukett rosor vilket var ju trevligt. Menar, att få lite besök en timma eller så istället för att bara stirra in i nån vägg eller tv’n är ju inte helt fel. På tal om tv så blev det ju lite sånt igår med då det var 7’e och avgörande mellan Färjestad och Frölunda och där Färjestad gick segrande ur den ”striden”. Men sen kröp jag ner nästan direkt efter och om det gick det ju sådär..

Men, det kommer ju flera nätter och kanske man slumrar till nån timme idag med så man inte blir som ett lik men först tänkte jag se lite Formel 1 på tv vid 8-tiden och varför det är denna tiden är för tävlingen är i Malaysia vill jag minnas. Men om man kanske skulle ge sig på en första frukost här.. eftersom det är så tidigt lär det ju bli två :D

Edit: Nu kl 05:57 så tittar solen fram med!

Soluppgång
(fotat genom fönstret)

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

16 kommentarer till “Aningens bättre här.”

 1. Camillaskrev den 23 Mar 2008 @ 06:16

  Ja är oxå vaken så här tidigt….. skillnaden är dock att jag inte
  gått och lagt mig ännu ;)
  Har ju pillat in fotona och filmsnuttarna från min senaste EFIT dag.

  Och sen har jag uppdaterat länklistan på min blogg där jag länkar till mina favoritbloggar. Och jag har självklart en länk till din blogg där.
  Om du vill och har lust får du gärna länka tillbax *flirtar*
  Skulle behöva lite mer besök, har förlorat jätte mycket besökare
  efter jag fick bloggtorka. Hoppas dom kommer tillbax snart igen
  nu när jag börjat blogga lite oftare.

  Vad gulligt av dina föräldrar att komma med en bukett rosor :smile:

  Skönt att du känner dig lite bättre nu.
  Hoppas du blir riktigt frisk snart.
  *kram*

 2. Majsanskrev den 23 Mar 2008 @ 06:59

  Skönt det går åt rätt håll med Dig :smile:

 3. Pippiskrev den 23 Mar 2008 @ 07:02

  Alltid trevligt med besök när man är sjuk och att få blommor ju också trevligt att få :rose:

  Vilken vacker soluppgång!!

  Krya på ännu mera

 4. Lenaskrev den 23 Mar 2008 @ 07:57

  De rosene var nydelige og jammen er du verdt de :smile: Nå håper jeg det snur for deg vennen og at du kommer deg på bena snart.
  Litt småskummelt at du skal drive med motorsag når du er syk, men forstår jo godt hvorfor da!! Bare vær forsiktig så :wink:

  Her var det -17 når jeg stod opp kl 6:40 *brr* Gleder meg til plussgrader og skikkelig vår nå!!!

  Fortsatt god bedring kludden vår, pass godt på deg selv :redheart:

 5. Annaskrev den 23 Mar 2008 @ 08:25

  skönt att du är på bättringsvägen. Det är inte jag, känner mig som en gammal gurka. Tänk dig en hel näsa och hjära som är full i snor och man inte kan snyta ut det!

  Undrade just varför du var online på messen halv sex i morse! :down:

  /Kram

 6. joacimskrev den 23 Mar 2008 @ 09:12

  Nu är det långdraget med icke må gott… Skönt få eldat iaf, hoppas det bättrar förutsättningen för hälsan att hitta tillbaks.
  Frölunda borta mot hatlaget no1, vill inte ens säga namnet. Så nu kan man ju slappna av.

 7. Lisaskrev den 23 Mar 2008 @ 09:22

  Vad skönt att du börjar känna dig lite bättre. Du har legat däckad i feber nu många dagar. Jobbigt som tusan. Jag är glad jag klarat mig *peppar peppar*.

  Kolla upp bröstsmärtorna så det inte är lugninflammation. Då får man ont.

  Krya på dig kramar

 8. Loppanskrev den 23 Mar 2008 @ 21:31

  Jobbigt att inte kunna sova.. Hoppas du snart mår bättre..

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

 9. Mariaskrev den 24 Mar 2008 @ 08:23

  Hallå hej…skoj att du kikade in :D

  Ja jag pular för fullt…och lagom tills jag fått hum om hur saker och ting funkar och temat börjar se bra ut, ja då byter jag och börjar om från början :P

  Usch ja…kvalserien är ett riktigt getingbo den här säsongen. Förmodligen superskoj att följa för de som slipper sitta och bita fingrarna av sig. Det var nog länge sedan jag var så här nervös. Torsk mot Malmö…men det är ju ett gäng matcher kvar :P

 10. Loppanskrev den 24 Mar 2008 @ 10:30

  Nä, än är det inte över och det finns inga bestämda regler att man måste äta påskmiddag på påskhelgen så du kan gott ta dig en god påskmiddag när du mår bra igen. Här blev det ingen traditionell påskmat vilket för oss är lax, vi brukar fira långfredagen med makens föräldrar och dom är på Teneriffa nu, det har ryktats om att ta igen det när dom kommer hem, men vi får se. Vore trevligt isf.

  Hoppas snart att du mår bättre igen.

  Kraaaaaaaaaaaaaaaam

 11. Vevveskrev den 24 Mar 2008 @ 11:02

  Vad skönt att du mår bättre. Men ta och kolla upp bröstsmärtorna om det inte blir bättre. Jag tex får ont på vänster sida varje gång jag är eller har varit förkyld, de tror det är någon muskel som det blir knas med. Fråga mig inte varför :upsidedown:

  Ha det så gott
  p.s snö igen i skåne

 12. Monicaskrev den 24 Mar 2008 @ 12:01

  Gott att höra att du är på bättringsväg. En vecka för att komma ikapp dig behöver du säkert efter en sådan pärs.

  Ja, nu är ”vi” i semifinal…………. :smile:

 13. Lenaskrev den 24 Mar 2008 @ 12:24

  Hallo vennen, hvordan står det til i dag??
  Håper det går fremover med deg, tenker på deg vettu :redheart:

  Her er det lekkasje i selve berederen og dessverre ikke ventilen :grr: Vi har hatt en rørlegger her og han kom med dødsdommen :ouch:
  Men det ordner seg det også, det meste gjør jo faktisk det….til slutt :smile:

  Vi våknet til snøvær i morges, men nå ser det endelig ut til at sola skal ta over. Ikke er det minusgrader heller. *livet leker* :biggrin:

  Stor og goood klem til kluddisen i dag også :rose:

 14. Mithaskrev den 24 Mar 2008 @ 12:40

  Hoppas du är piggelin idag Micke!

  Fina rosor o skönt att få lite sällskap!

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FBK!!!!!!!!!!!!!! behöver jag säga mer :wink: :biggrin: så jäkla gött!!!! hade gått och hängt mig om de hade åkt ut på Frölunda…vilket lag som helst men INTE dom!!!!!! hmmm….

  krya på dig kramar kramis

 15. jetteskrev den 24 Mar 2008 @ 14:41

  det var en enveten sjukdom!! Hoppas verkligen det snart går med raskare steg åt rätt håll!

  Annandagspåskpuss på dig! (basillfri!! :)

 16. T r o l l i sskrev den 26 Mar 2008 @ 22:43

  Blir ljusare o ljusare på morronen o kvällen nu. Märks väl här me’. Fina rosor :rose:

css.php