Har besökt doktor Inga igen.

Har besökt läkaren igen idag igen på eftermiddagen då jag hade så ont åt hjärttrakten och axel/skulderblad efter varit ut med jobbarbilen en sväng. Men efter koll av allt möjligt där som sänka, blodtryck, andning, EKG osv så är det inget mer fel på mig än vanligt.. och med vanligt syftar jag på den infektion som jag bråkat med i 2v och fått behandling för under tiden jag varit sjukskriven.

Vad jag behandlats för har jag inte direkt skrivit mer än att jag haft en infektion och det är ingen som helst förkylning eller så utan jag åkt på utan det är visst Bältros!

Jag åt ju 5 tabletter om dagen i 5 dagar mot detta och mer finns inte att göra.. har jag otur nu kommer jag ha ont i kroppen så här i 2-3 månader men så illa hoppas jag ju inte det ska bli. Så, nu blir det bara äta Alvedon och sånt ifall det är alltför illa och värsta infektionen är ju borta då den sitter i mest en vecka (typ den tiden jag hade så hemsk huvudvärk) men sen tar ju kroppen stryk och ska läkas..

Nu vet ni mera vad det var frågan om :)

P.S. Är inte sjukskriven utan det ska läka bara.. och jag får vara beredd på ha ont! D.S.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

4 122 visningar

Mer detta datum andra år..

25 reaktioner till “Har besökt doktor Inga igen.”

  1. Stakkars lille kludden da, ikke morsomt å ha vondt sånn :frown:
    Håper du slipper unna litt smerter ved å ta paracet da!!!

    STOOOOR blåsepånuzz fra meg :redheart:

  2. Usch, hoppas du kryar på dig snart!!

    Vet du, det har kommit till lite text i min blogg under Pages, längst ner på varje sida. Fattar ingenting och jag vet inte hur det kommit dit. Skulle du vilja titta och se om du vet var texten finns nånstans och hur jag får bort den?
    Försöker lägga in den här också…

    Tack på förhand!
    Frågvisa Kattis

    ”Project-Id-Version: sv_SE Report-Msgid-Bugs-To: POT-Creation-Date: 2005-03-13 17:57-0600 PO-Revision-Date: 2006-08-06 23:42+0200 Last-Translator: Sebastian Djupsjöbacka Language-Team: Swedish MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Rosetta-Version: 0.1 Plural-Forms: nplurals=2; plural=n != 1 X-Poedit-Language: Swedish X-Poedit-Country: SWEDEN X-Generator: KBabel 1.9.1

    –> ”

  3. Men vad du ska råka ut för.. Hoppas du inte slipper ha ont i flera månader nu då.. utan att det går fort över..

    Ja, det är bara att forska.. hihi..

    KRaaaaaaaaaaaaam

  4. Så det var alltså bältros.. :frown: Men nu vet du i alla fall vad värken beror på – även om det inte hjälper när det gör som ondast. Hoppas att det släpper snart! *kram*
    /L

  5. Bältros?? Fy rackarns det var ju inte kul. Det kan ju vara envist efteråt det där. Hoppas det inte blir för elakt.

    Hade faktiskt en pojke på jobbet som hade bältros, väldigt ovanligt bland barn. Det tog ett bra tag innan det kopplades att det var det. Men till slut konstaterades det. Och två veckor senare hade 10 ungar vattkoppor *ler* Bältros till vattkoppor men inte tvärtom fick vi lära oss av läkarna då. Och bältros till bältros då om man haft vattkoppor… eller hur var det nu?? *komplicerat* :left:

    Ta hand om dig nu då.

    Kram

  6. Nämen stackars har du fortfarande ont. Jaså har du fått bältros *kramar om*

    Hoppas att detta ska ge med sig fort nu så du slipper ha ont..

    kram kram :rose: :redheart:

  7. stackare! Bältros är inget vidare. Det hade jag för några år sedan, men jag hade en väldigt mild sjukdom och kände inte av det så jättemycket.
    Hoppas att du mår bättre och känner dig helt bra fort!
    kram

  8. Usch jäkla skit alltså,..,,,bältros är ju inte för trevligt!

    Skickar dig massa styrka o energi o hoppas det hjälper dig att bli frisk fortare

    ha en så bra dag du kan nu o krya på dig!!!!!!!!!!!

    PS måste va underbart när så många brudar kramar om dig varje dag hahahaha *skämt åsido* :biggrin: :upsidedown: :tongue:

  9. Men guuuud, stackarn. Att få bältros eller vattenkoppor i vuxen ålder. Det är fruktansvärt. Jag fick vattenkoppor 35 år gammal. Jag var så SJUK som jag aldrig någonsin varit. Trodde faktiskt jag skulle dö, men si, det gjorde jag inte…Ler.
    Krya på dig vännen! Stoooor kram!

  10. Blev det så pass besvärligt!
    Bältros har jag inte haft men vet hur ont andra, som haft det, haft.
    Krya på dig och var rädd om dig!

  11. Nä, men stackars Micke! Det finns nog inget som är så hemskt som bältros! Tycker verkligen riktigt synd om dig! Har du varit i kontakt med någon som har haft vattkoppor, eller är det stress som triggat igång det?

    Usch vad jag lider med dig! Jag har inte själv haft det, men min käre pappa blev liggande en längre period för några år sedan i just bältros. En av de få gånger han faktiskt haft orsak att klaga, men då var han för slut för att orka göra det istället! :cute:

    Krya på dig nu! Hoppas kroppen läker snabbt!

  12. Bara att konstatera, åldern tar ut sin rätt på oss ”lite” äldre :wink:

    Jo jag har fattat som du när det gäller blogg.se,
    de har inte bytt ännu så det kommer väl framöver!

    Ikväll är dte hockey som gäller igen, sån tur att jag
    kan se matcherna i datorn för vi har inte 4 sport här
    ännu!

    Krya på dig :-)

  13. Hvordan gikk det på jobb i dag vennen?? Har tenkt på deg :smile:
    Vi har hatt en lang dag inne i hovedstaden og på sykehuset fikk de gjort det de skulle. De justerte shunten og skrev ut 50 sterke smertestillende :up: Litt optimistiske må vi være, men så mange tabletter er alltid et dårlig tegn.

    Vi har vært våkne siden 03:35 så i kveld blir det tidlig kvelden :wink:

    Natta kluddemannen :redheart:

  14. Stackars lilla gubben! Det är synd om mig också, var till vårdcentralen i dag och fick utskrivet pencilin och är beordrad att vila och ta det lugnt. Har uti bihålerna.

    Men bältros är farliga saker när man blir gammal!

    Var rädd om dig!

    /KRAM

  15. Inne å kikker etter nytt *fnis*

    Har du noen gode tips på hvor jeg kan finne ip adresser på nettet??? Hadde vært så kjekt :wink:

    :puss:

  16. Usch, men vad är det du har råkat ut för. Bältros kan ju göra riktigt ont om man har otur, hoppas att det blir lindrigt med smärtan allt eftersom. :rose:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php