Över tio!

Över +10° alltså på skuggsidan här hemma nu kl 18:30 ikväll.. inte klokt vad snön bara försvinner och har försnunnit på 3-4 dagar här. Än finns lite kvar men går ju tokfort.

Lite tyst och seg här, har ont igen i nacken och det är sämre än det varit på länge här. Var annars igår och uppvaktade mamma som fyllde lite ojämnt och väl där så fick jag så ont att jag tryckte i mig lite Alvedon modell maxdos och satt och såg tv och hockeyn för mig själv då jag som inte orkade vara bland övriga folket nått längre.

Men i pausen mellan första och andra perioden drog jag hemöver och sen minns jag inte så mycket mera än jag satt och såg hockeyn hemma och sen vaknade jag med ett ryck kl 03:45 liggandes nerbäddad i sängen utan ställt väckare/mobil och nån bettskena.. läskigt sånt då man inte ens vet hur man kommit till sängen!

Nåja, satt uppe en timme och fick på en brasa i pannan med då jag inte alls eldat nått dagen innan och kollade in lite tidningssidor och sen kröp jag ner och sussade 1½ timme till.. väl uppe igen så blev det till fylla pannan ytterligare en gång och sen frukost/dusch och så iväg..

Hamnade ute i Höga kusten på första jobbet för att sedan åka 5 mil lite SV därifrån och sen var kl 14 då jag var klar för dagen så det vara bara dra de 10-11 milen hemöver då. Här hemma är det bara slött då det inte känns helt bra men bältrosen verkar jag inte ha nån känning alls av längre som tur är.

Näpp, dags slänga sig i soffan lite till. :yawn: :dead:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 198 visningar

Mer detta datum andra år..

8 reaktioner till “Över tio!”

  1. hej, oj det var ett tag sen jag var här. ser att du har besvär av nacken . jobbigt för dig och jag hoppas att det lättar för dig snart. såg bilden i ditt förra inlägg, vad avis jag blir. såna skidbackar skulle jag vilja ha här i stan. då skulle jag åka skidor varje vecka. denna vinter har jag saknat snön, inge vidare då det bara slaskar. ha det bra nu och jag håller tummen för dig att nacken ska bättra på sig/pusspåre leila

  2. Stakkars lille kludden da :redheart: Trist at du skal ha sånne smerter, men jeg håper du har smertetillende som tar de verste dagene. Uff, synes du er tapper jeg, som ikke klager på alt denne vondten din. STOR :puss: til deg vennen.
    Vi har også fått våren hit, masse sol og plussgrader :biggrin: Bare varmer opp til neste ukes sommer vi nå :wink:
    Ta vare deg selv mens jeg er borte da, skal sende deg noen varme tanker fra syden :smile:

    Klem de luxe :rose:

  3. Ja, att inte veta hur man kom i säng kan ju vara lite läskigt. Själv har jag också just nu mycket värk i nacke och axlar – kommer från ischiasen som är värre just nu. Kommer & går det där.

    Hoppas du snart känner dej något bättre.

  4. Låter inge vidare det där inte. Hoppas du ska få känna dig bättre snart igen *kramar om*

    Hoppas att du kommer få en härlig helg.

    Kram kram :rose: :redheart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php