Tredagarsvecka!

Jaaa, det känns ju nästan så man kör med sånt här :)
Varit ledig mån-tis 2 veckor på raken nu men varit in och vänt på jobbet på måndagsmorgonen och då tagit kompledigt. (är ju papper och sånt som ska in med efter en vecka)

Denna veckan så tog jag faktiskt bara ledigt igår, måndag. Men då det såg ut passa med en ledig dag idag också så passade jag på. Hör annars inte till vanligheterna man tagit ledigt så här under alla år.

Nåja.. igår blev det ju knappt gjort nått än ett halvhjärtat försök att kratta lite och fick väl då knappt ihop 2st sopsäckar. Idag så åkte jag till föräldrarna nån gång vid 9 – halv 10 efter först ha surrat lite med en förtjusande Kalmarbo och lagt in lite plugin där på hennes sida.

Väl hos föräldrarna så blev det mjölkchoklad och mackor :yummy: Var ett bra tag sedan jag drack nått sånt. Sen letade jag arbetskläder där då jag åkt dit för svetsa en liten vedvagn som pappa grejat till men som bara punktat ihop lite. Detta tog väl en timme eller så och bilen fick på däck utan dubbar också när jag liksom var där..

Sen hamnade vi (pappa&jag) framför datorn en bra stund kollande på ”Historiska kartor” på Lantmäteriets sida och det var kartor över bygden där från år 1680 och framåt. Lite intressant detta då vi fick se olika skiftesdelningar (de bor alltså ute på landet med i en jord-&skogsbruksfastighet) som tillhört min farfarsfar och i deras ägor ett tag då..) och gamla kvarnar (Sqwaltqwarn som de kallades för gammalt) efter en bäck som rinner längs ägorna.

Men när klockan var nästan 18 så drog jag hemöver efter fått lite smarrig middag där med och hemma så har inget hänt mer än jag slöat framför tvn efter en ”hård” (ja, det känns vill jag lova!) dag som denna.

Men nu hade jag tänkt jobba i morgon! :biggrin:
…fast först ska jag in på Skattekontoret på morgonen för ett litet samtal om stugan och försäljningen (och hur jag ska räkna ut det hela..). Ordnat så en bekant tar sig an mig lite.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 189 visningar

Mer detta datum andra år..

9 reaktioner till “Tredagarsvecka!”

  1. Hej, Allt bra här hoppas jag.
    Är inte avundsjuk på dig. Skulle aldrig orka med det där med skatter och försäljning. Blir yr bara jag tänker på det.

    Ha en underbar dag nu i det vackra vädret.
    Kram LÖinda

  2. Härligt att bara kunna ta en ledig dag sådär. Kan man ska man ju absolut göra det. :-)

    Snart ska jag ut i trädgården och bara sitta och få sol i ansiktet. Det är ju bara så underbart med denna molnfria himlen.

    Kram

  3. Den förtjusande kalmarbon vill bara tala om att Du (ni) kan idag läsa om min kronjuvelsundersökning .. Dvs Mammografin :redheart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php