Valborg 2008

Majbrasan 2008Var iväg igår och tittade på majbrasan bakom kyrkan vår och så varmt det var! Klockan 19 hade vi hela 15° men hann ju sjunka till 12,69° (!) innan vi la iväg dit bort. Vi, det var mamma&pappa som tittat hit då jag inte alls var så sällskaplig av mig och hört mig för göra nått eller bjuda hem någon.

Men först hann vi med se den annorlunda majbrasan som visades på SVT då de hade båtbränning på en ö (Ulvön) här utanför.

Idag kan det vara fullspäckat schema :D

Först är det Örnexpo (norrlands största vårmässa) i dagarna 4 och sen har ju en av motorklubbarna i stan den årliga motorshowen/bilvisningen i ett av parkeringsgaragen här i stan. Få se vad man hittar på. Bilarna är som så lika från år till år så man har som blivit mättad känns det. Men Örnexpo-mässan den gör ju comeback efter legat nere sedan 2001 så den kanske man ska passa på åka till. Visserligen har man ju lör-sön (imorgon jobbar jag ju) på sig också om man vill leta sig dit. Få se om det blir lika varmt och härligt som igår då det var 21° (inlandet där jag for och jobbade sent) och väl hemma sedan vid 17-tiden så låg det på 18 grader. Kanske läge för en cykletur dessa 6km eller nått.

Men så tokigt uppför på slutet och känner ju på en gamling (och lathund)!

Men, vi tar lite fler foton från igår!
Var ju sån härlig kväll och kanonväder.

På väg til brasan bakom kyrkan.

Mycket folk hade samlats

Härligt varm kväll.

Det brann på många ställen.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 540 visningar

Mer detta datum andra år..

8 reaktioner till “Valborg 2008”

  1. Gud så nydelige bilder vennen :smile: Takk for at du forklarte Valborg for meg, ikke lett å være nordmann hele tiden vettu :wink:
    Håper du får en rolig og fin fridag i dag da, herlig med en sånn kortuke selv om du ikke fikk fri i morgen :smile:

    :kram: og :puss:

  2. Ja, att göra saknas inte. Själv skall jag oxå jobba fredag samt lördag. Tycker inte helgerna är så roliga jobba längre… Majbrasan missade jag men det är så torrt att minsta fel kan göra en stabil brand att starta… A jobbade igår och jag gömde mig hemma i lugn och ro. Har man blivit avsocialiserad? Behöver kanske ha hund igen så man tvingas ut! :yuck:

  3. Härligt vackra bilder.. :) Har jobbat i natt och har en natt till framför mig..Borde kanske få i mig lite att äta..

  4. Vackra foton! Jasså det var ni som la beslag på vårvärmen igår ;)

    Trevligt med mässa! Det kan ju vara kul att gå på! =)

    Trevlig helg! (och jobbfredag!)

    :rose:

  5. Härligt med majbrasa :)

    För oss blidde det ingen då dem tänder den så sent och barnen sov….
    Det får bli ett annat år då dem orkar….

    JÄTTE fina bilder du tagit *nickar*

    kram kram :rose: :redheart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php