En sväng..

En sväng till stugan gjorde jag idag vid 12-tiden nånting, mest för hitta på nått bara trots jag visste föräldrarna var på rymmen iallafall. Syrran&co var ju inte där heller och sen blåsde det lite västlig vind så flotten var inte tänka på heller så jag bara kollade runt lite och åkte sedan bort på ranchen (ma&pa’s).

Där hade de tagit fram husbilen som stod parkerad framför gamm’kåken..

Husbilen ute..

Hittade lite fina blommor idag med.. men ni söderut är väl så van dessa :)

Vita blommor!

Men vad jag inte hittade där var vår stora vedklipp.. jag såg den inte stod där den stått sista året och gick runt-runt där 2 varv och kikade och kunde inte begripa vart den tagit vägen. Är som ingenting man bara släpar runt om man säger så denna pryl som med 16-20tons kraft klipper av träd på 25-28cm och gör ved av dem.

Nåja, tänkte jag får fråga pappa sedan om nån snott den eller så :up: :biggrin:

Tillbaks mot stugan men nu för hälsa på en där som jag visste ville ha nån pryl flyttad över mellan olika datorer. Men där bar det sig inte bättre att när vi startade datorn så var den smittad av spyware m.m. och Telias (F-secure) säkerhetstjänst kunde inget göra..

Spyware, malware och annat skit!

Lyckades ta hem Spybot Search & Destroy som vi satte att kolla genom hela datorn, den hittade massor och tog bort men var tvungen ta bort igen efter startat om och scannat vidare och fick bort allt efter scannat en 3’e gång… trodde vi :stress: För när vi sen öppnade IE så var dess startsida ändra och detta hade vi missat och detta hade programmet inte tagit bort så datorn åkte på massa dynga igen. Sen åkte jag hem :) (efter sagt han skulle göra likadant och kolla att det inte var satt nån startsida innan han anslöt nätverkskabeln igen..)

Hem sedan ja.. och rensat lite ogräs som kommer som tokigt på grusplanen/parkeringen jag har och sen vid 19-tiden ringer mamma och säger de är hemma igen (hade sett jag ringt) och meningen var jag skulle lämnat borrhammaren/slagborrmaskinen i stugan idag men hade totalglömt detta! Var som bara sätta sig i bilen och åka dit igen ikväll då..

Vad jag också var nyfiken på var detta de kommit hem med från Jämtland (på sin 55mila-tripp), nämligen en en rätt så ny husbil.

Ny husbil!

Nu ska bara den gamla säljas är det tänkt..

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 015 visningar

Mer detta datum andra år..

3 reaktioner till “En sväng..”

  1. Så du far omkring :)

    Hmm har den där makapären fått ben och sprungit iväg?

    SNYGG ny husvagn *nickar*

    Ha det gött.
    Kramar :rose: :redheart:

  2. Vilken härlig husbil. Det e mys att dra runt med husbil och stanna där man vill och bara ha det lugnt och skönt. Har ju liksom aldrig gjort det, fast så skall det väl vara med drömmar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php