Visst är man knäpp..

… som nu kl 05:30 hunnit eldat, ätit frukost och tvättat och hängt denna och är inne på maskin nummer 2 :tongue:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 660 visningar

Mer detta datum andra år..

9 reaktioner till “Visst är man knäpp..”

  1. Søt, men alldeles gal :biggrin:

    Hva i all verden gjør du oppe så tidlig da vennen??Jeg sitter nå her å kunne vel egentlig tenkt å krabbw under dyna igjen. Ute regner det noe helt jævlig…

    Ha en fin dag Kludden.

    :puss: :redheart:

  2. :upsidedown: galet knäpp JA :biggrin: fast vi gillar dig ändå hahahaa

    va också uppe tidigt. skulle åkt till stockholm men eftersom Molly inte är helt kry än valde jag att stanna hemma, så nu sitter jag med en tår i ögat och är så ledsen att jag missar syrran o hennes föreställning :frown: :sad:

    men imorron är det EFIT och jag hoppas iaf jag är gladare då, för fota det ska jag, avbröt det ju sist så jag har mkt att ta igen nu*S*

    Kram och ha en trevlig lördag micke! :rose:

  3. hahaha, ja lite knäpp är du kanske. Jag har aldrig varit en morronmänniska utan kommer liksom igång på kvällar och nätter. Men tänk vilken lååååång härlig sommardag du får i dag.

  4. Det var du själv som sa det.. *s*… själv sover jag inte så länge om dagarna längre.. men det där var ju att ta i.. =)

    Jo, det är gott när man är nöjd hos frissan, man betalar du trots allt för det.. och ja, snart bär det av.. 3 dagar kvar.. tro mig, det finns en liten prinessa här som har stenkoll.. hihi..

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php