Jun 06 fre 2008

Ett gäng foton från idag.

Lena efterlyste bilder hon från vårt ”17mai-tog” men några sådana är det dåligt med. Var lite uppträdanden på torget och det talades och spelades på trappan vid Gästhamnen men några direkta nationaltåg var det sämre med.. vi har mycket lära av Norge där.

Tog mig annars in till stan med cykeln vid 12-tiden och varmt som attan var det idag med men flera grader ”kallare” mot de 31-32 grader vi hade igår. Var slö på fota idag också men några fick jag till.

Gräsmattan min *s*Syrener ska vara vita!Liljekonvaljerna här på tomten.Besök av en STOR segelbåt..Var en motorträff idag..Brinner för fullt på Balesklippan!Lowrider..Hot rods!Räddningstjänsten kommer in för hämta mer folk.En hel del folk i gästhamnen.Annan vinkel i gästhamnen.Vi har fått ett nytt landmärke intill Arenan.

Jag har ju några gånger här nämnt Bales och dess höga klippa, nu brinner det för fullt där ute i skärgården och man såg röken innfrån stan! Talas nu idag om att 15 hektar brunnit men branden är inte alls under kontroll då vinden är oberäknelig. Får hoppas inte hela udden blir kal..

Var annars en slags motorträff/utställning vid Arenan idag och där höll jag mig ett tag och kikade på bilar och alla möjliga saker och där intill höll de på fixa till ett stort EM-fotbollstält (öltält med storskärmar) inför det som drar igång till veckan (väl?)

Men nått firande av nationaldagen har det varit dålig med.. :blush:

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

11 kommentarer till “Ett gäng foton från idag.”

 1. Lenaskrev den 07 Jun 2008 @ 05:37

  Herlige bilder vennen, du er flink til å å fotografere ting som Lena liker å se :wink:
  Ikke riktig så koselig med den her brannen, håper de får slukket den fort!!! Det er nok slik at vi kunne trengt litt regn nå faktisk, men i følge metrologene kommer det ikke hit før slutten av neste uke. Kaldere skal det bli her også, med rundt 20 grader og neste lørdag er det meldt om 13 grader :left:
  Men vi nyter det og skulle kanskje hatt en tur på den ”lille” seilbåten du fotograferte :tongue: Koselig med skikkelig sommerliv i båthavnen, kanskje du skulle ha flåten din ståendes der ? *flirer*
  Takk :rose: for bilder vennen, håper dere svensker lærer dere ”17mai tog” etterhvert, for et er faktisk ganske så koselig :biggrin:

  NYT lørdagen kludden, :kram: :redheart:

 2. Lisaskrev den 07 Jun 2008 @ 08:39

  Härliga bilder! Nä något nationalfirande blev det inte mycke till här iheller. Flagga gjorde jag. :-)

 3. Pippiskrev den 07 Jun 2008 @ 09:00

  Inte mkt nationaldagsfirande hos oss heller…

  Nä du, syrener ska vara mörk lila :wink:

  Kul att din syrra ha så god smak vad det gäller hennes nya kök. Vi köpte och ny spis gm IKEA. Micro anväder vi så sällan och det andra får vara kvar tills det går sönder.

  Ha det gott i värmen :rose:

 4. Weronicaskrev den 07 Jun 2008 @ 09:43

  Fina bilder!

  Vi är nog inte lika duktiga som vårt grannland på att fira vår nationaldag… Lite synd tycker jag!

  Hoppas du får en härlig lördag!

 5. Monicaskrev den 07 Jun 2008 @ 10:38

  Brinner gör det visst lite varstans i landet just nu och det är ju inte så konstigt – det behövs regn!!

  Vi har det lite molnigare i dag – inte gassande sol, så det är ganska skönt. Varmt så det räcker är det i alla fall. Några få droppar orkade sig ner för en stund sedan, men det märktes knappt.

 6. Ariellaskrev den 07 Jun 2008 @ 12:57

  :tack:

  Dottern är hos sin pappa i helgen så nu har jag tid att sätta mig läääänge med wp och klura ut det mesta.

  Nu e jag mest tjurig på min dator. Har vista och helt plötsligt kan jag inte ladda upp bilder via Lägg till media. Kommer in och kan välja bild men sen blir det bara en vit ruta och ingen bild i inlägget eller på sidan. Det funkar dock på min jobbdator som jag har XP på.

  Nu kan jag använda koderna så jag kan skriva bildkoden om jag ska ladda upp enstaka bilder. Många bilder zippar jag och lägger upp via myGallery. Bra tipssida!!!

  Än en gång TACK!!!!!

 7. Carolineskrev den 07 Jun 2008 @ 14:23

  Vi hade en brand i vårt område för någon vecka sedan, det brann uppe berget en liten bit från oss, och röken syntes i hela Särö…. Men de lyckades släcka den rätt snabbt. då de hade 6 bilar och ett 30-tal brandmän på plats…!

  Det är ju så torrt i markerna nu, minsta gnista startar en brand.

  Ha en skön helg!

  /Caroline

 8. Lenaskrev den 07 Jun 2008 @ 19:21

  Innom for å ønske deg en riktig så koselig lørdagskveld :smile: Her er grillen i gang og vi skal spise helgrillet indrefile *nam* Været slår alt i dag og det er vaaaaaaarmt!!!!

  :kram: og :puss:

 9. thinki.seskrev den 08 Jun 2008 @ 17:09

  6. juni tåg blir det då ist, fast du har många andra fina foton här ist! :kram:

 10. thinki.seskrev den 08 Jun 2008 @ 17:11

  Liljekonvalj är så vackra!
  Gillar att du har så stora foton i albumet!
  Alla andra har så pyttiga och jag kan verkligen inte se bra med den svarta bakgrunden! Har beklagat mig massor!

 11. Loppanskrev den 10 Jun 2008 @ 23:53

  Kikar förbi på bilderna.. =)

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

css.php