Dagen efter..

Ja, dagen efter ja.. som varit mycket bra! Ja, dagen innan den också för den delen!

Det är alltså midsommaraftonen (dagen före) och midsommardagen (dagen efter) det gäller och Trollis undrade ju hur det låg till med mig dagen efter och det var prima liv med sovmorgon till kl: 9:20 där jag låg på övervåningen i mamma&pappas stuga.

Vädret har varit helt kanon denna helgen här även om vi fick en störtskur idag på midsommardagen vid 17-tiden. Men var en 10-minuters det bara och riktigt härlig den störtskuren (då vi som hade fullt upp med måsungen).

[mygal=080621]

Jag låter foton här ovan tala för sig själv och texten till dessa, en kanonmidsommar helt enkelt här även om jag blev trött&slut i nacken (blir ju det bland massa folk) så jag tackade för mig och knallade ner till mamma&pappa där jag kröp ner i sängen redan innan midnatt på midsommaraftonen.

Sen idag midsommardagen då så har vi som ni ser på foton ovan haft riktigt kul åt måsen och måsungen som sprungit på taket och åkt ner via stupröret :D (tog ”hissen”) Har också hunnit varit ute och kört EU-moppe efter hämtat mammas ute på ranchen.

Hoppas er helg varit lika fin!

OBS! Glöm inte EFIT i morgon!

P.S. Detta med raketer i inlägget före hör inte till vanligheterna här uppe även om vi fyrade av några ifjol med men allt bottnar i att syrran&co hade ett helt gäng raketer sen tidigare och vi är som ute i bushen kan man säga och eftersom det blev avfyrat i fjol så så sköt vi upp resterande i år med men snett ut över sjön (hur säkert som helst) och störde som ingen.. D.S.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

11 681 visningar

Mer detta datum andra år..

14 reaktioner till “Dagen efter..”

  1. Hej Micke
    Vilken härlig midsommar du har haft.
    Min var inte så illa den heller, bl.a. så förlovade lillsyrran sig.

    Ha det så gott, :puss: :kram:

  2. Hihi, det e ju bra med byggnormer och när fåglarna lär sig de så de anpassar sig till samhållet. I framtiden kommer det kanske stå i uppslagsboken att måsarna efter 3 veckor tar stupröret innan de går ner till sjön…

    Såg perfekt ut för att vara Midsommar Mike, bilderna talade verkligen för sig själva…

    Ha det så bra!

  3. Så kul med måsungen som tog hissen! :tongue:
    Du ser ut att ha haft en trivsam midsommar. Vilket glädjer mig!

  4. Ååååå, vad jag blir avis på ert väder – så var det väl förra året också om jag inte minns fel?! Här regnade hela midsommar bort -07 i år gick det väl an, men inte mer.

    De där måsarna ska inte bli större än att de tar sig ner genom stupröret – är de fortfarande söta :smile:

  5. Ser ut som och låter som om ni haft en härlig midsommar.. Jag tänkte också komma med lite bilder men har inte mått så bra idag.. nu ligger dom iaf i datan så det kommer möjligen senare, vi får se.. är ju fotboll på tv och mamma är här..

    Måsungen och hissen var riktigt skoj..

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam

  6. Meeeen lilla pippifågeln då…Så söööt! Vilka härliga foton, stooora, fina! Me like och en så’n mysig dag ni hade i går! Härligt! Gillar din randiga t-shirt! Bra val! :tongue:

  7. SÅ mange fine bilder vennen, elsker at de er så store :biggrin: Det var nå en alldeles nusselig pipip da :redheart: Så sommerlig og fint det har vært hos dere i helgen. Jammen bra dere fikk det nå som dere har feiret midtsommer!!! Vi feirer knapt midtsommer her i norge, var når man var ung at man tok en skikkelig fest da :wink:

    Jada, vi har grillet og kost oss. Været er upåklagelig nå, det bare blåser litt mye. Men jeg er fornøyd bare det ikke regner :biggrin:

    Håper du har slappet av i kveld og at nakken er mindre vond. Good klem til kludden i kveld og et bittelite :puss: på kinnet :redheart: :heart: :redheart:

  8. Hahhahahaaha, jag kan riktigt se mig den där måsungen åka hissen nerför stupröret. Och komma ut där nere alldeles förvånad och inte riktig vetat vad som hänt och vart den ska. Ljuvliga midsommarbilder. Vi fick 2 skurar, som var över på 2 minuter, och det får man vara glad över. :-) Sen var det strålande solsken även här.

    GLAD MIDSOMMAR i efterskott.

    Kraaaaaam

  9. Hej Micke,

    God fortsättning på en trevlig midsommar! :wink:
    Så kan man väl skriva i efterskott? :tongue:

    Fina foton du har lagt upp, så jag förstår att du hade en trevlig midsommarafton med familjen. :smile:

    Själv hade jag en trevlig och lugn midsommarafton med föräldrarna och Pepsi. :smile:

    Hoppas allt är bra med dig!

    Själv mår jag bra, men har varit inne i en lång period utan aktiviteter vad gäller min hemsida eller besök runt om hos nätvännerna.

    Kan känna en lätt sväng av stress ibland när jag sitter vid datorn och då blir det väldigt lite gjort.

    Ha det så bra!
    Kram
    Anna

  10. Verkar ha vart en bra midsommar!
    Min EFIT dag är i full gång, ja än så länge är det bara 2 st bilder som kommit upp….

    //KRAMA

  11. Härliga bilder.
    JAg blir nästan ledsen när jag kikar in här. Jag ser förändringar och förstår att det var länge sedan jag var här… vill inte att det skall gå så långt mellan gångerna.

    Vad fint du har det här!! Gillar det trevliga och mjuka typsnittet i dina rubriker. Men jag gillar också kombinationen av typsnitt, blått och headerbild – Snyggt!!!

    Fina bilder har du också! Bra att du skriver om EFIT. Tänkte på det igår men hade glömt det nu på morgonen… börjar nu :-)

    Ha en jättefin dag!
    KRAM!

  12. Ojojojo måste du visa dessa vyer?
    Jag är där(på liknande ställe) i mina drömmar.
    Vilken gullig måsbäbis. Vart tog den vägen?

    Tack snälla för att jag fick ta del. 3 v till midsommar. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php