Besök i fiskeläget

[inspic=694,right,fullscreen,thumb]Blev nästan en heldag ute till havs idag, inte så vanligt men mamma&pappa har ett par bekanta som bor där ute och i morse (nåja, kl 10) ringer mamma och hör om jag ska med innan de kollat med dom där ute :D

5-10 min senare ringer hon och vi bestämmer tid då vi måste åka 1-1,5mil ut då inloppet är långt här till staden. Väl där får vi vänta en stund på deras son som kommer upp från Härnösand och ska med ut också. Men, härligt väder så det var bara skönt sitta surra där på bryggan vid fastlandet.

Blev en massa foton, rättare sagt 182st och här kommer 24st av dem ”masskonverterade” och blir tyvärr lite sämre då men jag orkar inte sitta redigera alla nu!

[mygal=080629]

Låter bilderna tala för sig, ska se om jag får in lite text på några iallafall. Är för övrigt samma ställe jag var till för 1 år och en dag sedan och tog massa foton då med..

Hoppas ni haft en härlig dag med!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

17 624 visningar

Mer detta datum andra år..

20 reaktioner till “Besök i fiskeläget”

  1. Gud så nydelige bilder du har tatt i dag vennen, for en perle dere har besøkt :smile:
    Fint vær også? Har sommeren kommet til deg??
    Her er det litt mindre vondt ja, men blir så kvalm av disse morfintablettene *urk*

    God :kram:

  2. Vilka fina bilder – ni har det verkligen vackert i dina trakter. Skulle vara kul att ta sig en tur Norrut vid tillfälle….om man har bil alltså :wink:

  3. Sååå fina bilder :biggrin: Här i Skåne regnar det mest idag Urtrist väder Men de har lovat bättre så vi hoppas på det Under tiden får jag kika in här och drömma mig bort :wink:

  4. Och är har det regnar skurar till och från idag. Tur det var uppehåll när sonen hade sitt kalas o skulle ut på poängpromenad o 5-kamp med kompisarna.

    Fiina bilder, är lite avis på din sol! :wink:

    /Caroline

  5. Vilka sköna bilder. Bry dig inte om kommentarerna, bilderna talar för sig själva. Gudars vad skönt ni verkar haft det.

  6. Oi,oi,oi – så vakkert:) Jeg kjenner duften av sjø….skulle veldig gjerne hatt en stuga i deres skjærgård! Takk for titten – nydelige bilder! Klemmer**

  7. Åh, där hade jag trivts som fisken i vattnet! Så underbart fina bilder. Så fint stugorna ligger precis vid vattenkanten… Hade nog inte haft ngt emot att haft en av dessa stugorna :blush:

  8. Ja, den maskinen åkte med till mamma som äger den. Har lånat den ett tag då jag tyvärr fått börja medicinera mot högt blodtryck. Lite trist, men man får ju vara glad att det kan fixas! Nu är trycket under kontroll och mamma får tillbaka sin maskin.

    Ha en bra måndag!!!

  9. Åhh vilka vackra kort!

    3 veckor går fort, så snart är det nog dags för din semester med. Men, när din börjar tar min slut! :frown:

    Fast, jag jobbar 2 v då och sen har jag ännu en veckas semester. Då blir det Liseberg och Pt Cruiserträff :biggrin:

  10. Hei kluddeludden :puss:
    Nå har jeg kikket igjennom bildene fra sist uke og jeg digger de fra star wars altså :biggrin: Kul utstilling!!
    Her går det greit, jeg tusler rundt her å smiler et litt oppgitt morfinsmil :blush: Går en del smertestillende enda, men i dag er det jo en uke siden jeg falt…..

    :kram: og :puss: :redheart:

  11. Jisses vilken sommaridyll!
    Har alla ingredienser: sol, blommor, hav, segel och färsk fisk!

    Fortsatt sommarnjutning!
    Bia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php