Nu är det sluuuuut!

…på regnandet alltså :D
Kommit 16mm bara enligt pappa (då jag ringde och kollade hur ”igengrävandet” gått igår i regnet) och det är ju ingenting då jag tyckt det regnat nonstop i ett dygn :P

Äntligen slut på regnet.

Nu vill jag ha värme så det blir nån fart på dessa, har ju kanske 10st plantor från trappen och mot vägen längs muren jag har där. Tyvärr så står det ju en jättesilvergran och skymmer så jordgubbarna får lite för lite ljus..

Lite sol skulle inte skada..

…fast några har ju blivit röda :P

Jordgubbar!

Nää, om man skulle rycka upp sig lite och kanske ta sig till stan för lite shoppande.. men det var ju så dåligt med uppslutning här då jag efterlyste hjälp häromdagen ;)

Har annars kikat lite på WordPress v2.6 jag med (på pappas sida) och ja.. några saker är nya som att man kan förhandsgranska temat inne på admin samt det dyker upp nån liten röd ”ballong” vid länken Insticksprogram/Plugins/Tillägg som talar om hur många av pluginen som det finns en nyare variant av. Men jag har ännu inte testat detta på denna sidan, jag har ju sån gammal databas jag så jag måste trixa lite och ta bort lite kod i wp-config.php för få ÅÄÖ rätt m.m.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 739 visningar

Mer detta datum andra år..

13 reaktioner till “Nu är det sluuuuut!”

  1. Jaha, är det nu dax för en uppgradering igen ….det går i ett med det nu känns det som.

    Ha en trevlig shoppingdag :rose:

  2. Trodde först du skulle bryta din semester. :yummy:
    Gubbarna ser ju fina ut, hoppas de snart ”rodnar” på trappan.
    2.6… Har oxå bara fixat det på någon sida… Några till att dona med… Skräckblandad förtjusning varje gång!

  3. Mmmm…… du vet du risikerer å få meg på besøk når du viser frem jordbær :tongue: Det er bare nammis!!!
    Her skinner sola i dag og vi er å vei til å ta en feriedag på Hafjell….bilder kommer :biggrin:

    :puss: :redheart:

  4. Inget mer regn nu, hu. Det regnade när jag for söderut, regnade när jag kom hem. Tur att det bara kom någon enstaka skur där nere, så man fick sig en dos av riktig sommar! :smile:

    Jordgubbar är sommar! Hoppas du får dig en handfull eller två, i alla fall!

  5. Usch ja, här regnar det fortfarande efter nästan 1,5 dygn. :( Det skulle visst sluta framåt lunch så jag hoppas det stämmer så vi kan åka ut och fiska. :) Det blir så mycket roligare när det inte regnar.

  6. Håper det har sluttet å regne nå? Skal jo ha SOL når det er ferie :wink: Og jordbær er NYDELIG – det spiser vi masse av hele sommeren her i huset! Kanskje du pleier lage syltetøy? Det er jo bare UMMM! Fortsatt fin tirsdag til Micke :smile: Klemmer**

  7. Regnar det??? Då har du inte vart i Växjö!!! Säger de regn i södra sverige så nog fasen regnar det i Växjö! Säger de skurar så regnar det några timmar å sen uppehåll i 5 min. :grr:

    Har ändrat svaren på mina frågor nu :)

    :kram:

  8. Skönt att det slutade regna.

    Testar det senaste WP på min test blogg. Har inte märkt av så mkt med förändringarna, har inte kollat så mkt.

    Tjusiga foton på jordgubbarna :yummy:

  9. Trodde som Jocke att det hade med semestern att göra!

    Jo du, i går regnade det hejdvilt hela långa dagen och natten.
    Smultrona såg smarriga ut värre! :yummy:

    //Kram

  10. Godmorgon! Jaså det är ni som tagit regnet däruppe? Idag är det lite mulet men jag tror det går över. Ska ut med kajaken om några minuter, bara ”kollar av läget” först.

    Tittade på dina ”gubbar” och trodde först det var vita smultron. Såna har jag i massor. Helt perfekt. Alla tror att de är omogna och lämnar dem – så kan jag mumsa i mig dem själv. Supersöta och goda. hehe.

    Fick tag på cachen igår förresten. tog med mig en ”apa” som kunde klättra de sista 40 cm som jag inte nådde. Tur det förresten.. annars hade jag varit 210 cm lång. Hihi.

    Ha det bäst Micke!

  11. Gott med gubbar… du kanske ska ta och flytta dom till nästa år ??..

    Vi har fått massa sticklingar som vi ska plantera men inga fler jordgubbar i år ser det ut som. Smultron har vi däremot massor av och även ett och annat äpple..

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php