Tisdag 05:30

Andra semesterdagen och jag är uppe klockan 05:30 :shock:

Blev ju en tokigt slö dag igår, kände av söndagens grejande och vädret inbjöd ju inte till något heller då det var mulet och sen började regna och gör det fortfarande! Tro hur mycket som har kommit nu då? Det är ju nu i efterhand man undrar varför man inte köpte den där vädergrunkan man stod och fingrade på i lördags inne på Clas Ohlsons och som var 50% rea på men kostade ca: 800:- ändå :cute: Var en trådlös väderstation med hygrometer, temp, vindriktning, vindhastighet samt inte minst nederbörd! Allt detta sändes trådlöst till en mottagare typ stor display liknade dessa inne-/ute-tempmätare. Gick också koppla till en dator men krävde då en com-port vilket knappt nån nyare dator har nu men går ju sätta dit ett extrakort. De hade ju bara en med och man kanske skulle ta hänga på låset där idag? :P

Annars så har vi ju knappt fått nått regn på hela sommaren här. Men, jag klagar inte.. skönt bara ta igen sig nån dag med då jag som trappat ner mycket på vad jag kan och vill göra sedan krocken. Har som inte samma fart kan man säga utan det blir som det blir osv..

Ligger i soffan och surfar runt på blocket.se för se om det finns någon lämplig bil, börjar som dra ihop sig nu om jag ska ha nån då jag tänkt åka en sväng söderut på semestern här. Nåja, vi ska se om det inte går hitta nån som duger :D

Är annars tal om att åka lite båt efter öarna här utanför, men då vill man ju ha lite soligare som sagt :D Fast, de har ju lovat kanonväder from i morgon och minst över helgen då.. men som det ser ut nu så känner man ju att det tror man först när man ser det!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 492 visningar

Mer detta datum andra år..

9 reaktioner till “Tisdag 05:30”

  1. I går kväll då det regnade och mullrade som värst trodde inte jag heller på solsken. men i dag är himlen blå och det ser ut att bli en toppendag :smile:

  2. Var det nakken som fikk deg opp av senga 05.30??? Den værstasjonen så vi på også, billig og bra tror jeg :)
    Ha en strålende dag vennen :rose:

  3. Nu har vi äntligen fått sommaren tillbaks i alla fall! Härligt efter allt regn!

    Hoppas ni får ta del av det också!

  4. Jobbigt när man vaknar sååå tidigt och har semester dessutom ! :yawn:
    Händer ibland här men jag brukar kunna tvinga mej kvar i sängen och somna om :smile:

    En sådan regnapparat hade svämmat över här :wink:
    Snart växer det mossa på husväggarna.. !

  5. Lika chockad som övriga. 5.30 *hua*

    Vi var och tältade inatt och DÅ vaknade jag vid den tiden. Men i ett tält med 100 mygg är man ursäktad ;-)

    Kram :cool:

    Nu idag är den bara 05:14..
    Suckar lätt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php