Heldag i solen i stan

Det låter mycket sämre än det var.. faktum är det var rätt trevligt och mysigt!

En cykeltur i morse (nåja, kl 10:30) in mot stan men mot norra delarna så jag for bakom berget kan man säga.. detta för jag skulle mot några bilaffärer då jag är på biljakt (detta är bara för joacim: jag har ju en bil, en lånad sedan i november men de vill väl snart ha igen den :D )

Kikade på 2st Volvo S80 igen, måste varit syskon dessa 2 :P Likadan färg, samma årsmodell osv.. men såg en sak jag inte var helt nöjd över och undrar om det är ett vanligt fel det där på dessa bilar. Var så att i huvens framkants undersida så bubblade lacken upp lite och såg inte bra ut då jag är rädd detta sprider sig till framkanten och översidan. Inget man vill ha på en bil för 100 tusen.

Efter flera timmar i solen vid hamnen och även mer i centrum och även en bra stund runt Ostindiefararen så var det dags för vattenskidshow idag igen. Klart man måste kolla in gänget!

Vig är bara förnamnet!

Men då jag satt där och dinglade på kajkanten med fötterna så fick jag besök på min arm :) Visade sig vara lite avlägsen släkt (åtminstone till mamma) som stod bakom men hunden hade jag aldrig träffat förr.

En hund på besök på min arm :)

Men showen den fortsatte..

Inga händer för tejerna.

Sen skulle det åkas på fötterna bara, och se hur bra det gick :P

Åka på fötterna!

Sen var klockan nästan 19:30 innan man fick cykla hemöver de 6-7km och det börjar kännas i låren då jag var in 2ggr med cykeln igår med. Är det inte meningen man ska vila upp sig på semestern?!

Fast jag var ju tvungen plocka och äta mera jordgubbar väl hemma..

Pssst! Ni glömmer väl inte EFIT va?

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 212 visningar

Mer detta datum andra år..

5 reaktioner till “Heldag i solen i stan”

  1. Sicken söt dog ! :biggrin: Älskar de där lååånga näsorna.

    Nä, ingen efit hos mej heller idag.. jag håller mej till den 12 aug.

    // :redheart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php