Jordgubbar till frukost..

..och Käglorna på vattenskidor (igår).

Ja, ser man inte till ha frukost hemma får man äta jordgubbar :D Stod ute och kalasade på över 30st nu när jag var och hämtade morgontidningen fast jag hade ju kunna ta mig ner på Statoil för nått i magen om jag så velat.

Käglorna då.. är en vattenskidshowklubb kan man säga som funnits här i staden sedan slutet av 60-talet och var först i världen med en 10-mannapyramid (detta redan på 70-talet) och har också ett inofficiellt världsrekord med 8st på ett par vattenskidor!

Nu har ju syrrans grabbar åkt med dem ett tag och äldste grabben står nu nederst i den 10-manna pyramid de kör i sommar. De är som i en genaretionsväxling modell enorm tycker jag mig se, medelåldern på de som åker kan ju inte vara mer än 15-17år men dösäkra ändå!

Tyvärr så var det vågor igår och uppvisning inne i hamnbassängen i stan är en bland de svåraste de vet då vågorna studsar åt alla håll så därför försöker de ha en båt före som ”bryter ner” vågorna lite. Men det var strongt gjort ändå igår med 5st på ett par skidor (de var 6st men då den siste hoppade på föll en tidigare).

Kommer ett gäng foton här från gårdagskvällen.

[mygal=080728]

Signatur
DiceSlumpat inlägg

9 563 visningar

Mer detta datum andra år..

15 reaktioner till “Jordgubbar till frukost..”

  1. Tänk att jag aldrig sett nått sånt ”live” ! Lite coolt :tongue:

    Gott med jordgubbar, i morgon är det dax att tappa upp min jordgubbslikör jag gjorde för 13 dagar sedan. Supergod ! :upsidedown:

    Här är man ju så van detta, kompisar har tidigare åkt och andra man känner.. under alla dessa år de hållit på. Men man tar alltid chansen kolla in dem vid shower men är helt klart en enorm generationsväxling just nu.
  2. Er dette noe du gjorde som unge Kludden?? :tongue: Hihihi…..for et fantastisk syn, noe sånt har jeg aldri sett. Tenk at svenskene klarer slike ting da *flirer*
    Takk for frokost tipset, her blir det jordbær og melk til frokost :biggrin: Nesten krise nå som vi skal på sykehuset vettu, der finnes det ikke jordbær……

    Ha en fin uke vennen, jeg håper på å få oppdatert litt fra sykehuset.

    :kram: :puss: :redheart: :heart: :rose:

  3. Vilka härliga bilder – duktiga dom är. Jag kommer inte ens upp på vattenskidorna de gånger jag testat.

    Ja det måste vara något galet med temat – även då jag testar originalets comments.php så blir det fel. Försöker leta efter det du föreslog, men….kanske sitter ögonen i vägen.

    Har skickat upp filen till wp-suport också. Nu kommer jag inte alls in på min sida så den har nog fått värmeslag

  4. Jordgubbar åt jag till frukost i juni, när våra var mogna, och nu är det din tur till slut! Märks att du bor betydligt längre norrut än mig! :biggrin:

    /Caroline

  5. Gott med jordgubbar!

    Ang. mitt tema så laddade jag ner originalet och jämförde men inget funkade i det heller, så nu har jag bytt tillbaka igen :)

  6. Haha. Det e kuligt. Osså får du ju allt bakom-ridån-snack oxå. Bär är ju BÄSTA frukosten. Sommaren är härlig!

    Du nyttjar ju cykeln då du inte har bil säger du ibland och jag har faktiskt oxå luftat min nu i några dagar!

  7. Ja det är tur man kan tjoa till och få hjälp när man kör fast.

    Jag tyckte också den koden såg knepig ut i originalet, men tänkte inte så mycket på det – koderna kan ju se lite olika ut.

    I original såg den ut så här

    jag ändrade den till

    Då försvann den där knepiga texten. :smile:

    Alltid lär man sig något………..

  8. hmmm, koder vill tydligen inte fastna :up:

    Man måste koda tecknen om man ska posta dem i WP.
    Postar det du försökte skriva:

    Koden var i alla fall i orginalet så här:

    <?php _e(”); if ( comments_open() ) : ?>

    och jag ändrade den till detta:

    <?php if ( comments_open() ) : ?>

  9. Gott med gubbar till frukost.. händer aldrig mig, kan beror på att jag låter dottern äta dom och smultrornen vi får .. får nog skaffa ett helt land så jag också får några.. men tomaterna får jag för mig själv, dom gillar hon inte… ÄN.. =)

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php