Fotbollsspelet

Jag tänkte visa några foton till på mitt 25öres fotbollsspel jag visade lite av i gårdagens EFIT.. inte så jag köpt det för 25öre utan man måste stoppa i 25öre för att få spela!

Detta var en föregångare det till alla tv-/datorspel och fanns ofta ute på fik och caféer m.m. Fick detta spelet för måååånga år sedan som betalt för en sak och jag har det kvar! :)

[mygal=080828]

Edit: Man spelar genom att röra dessa ”pistolliknade” handtag (en på varje sida) i sidled under bordet och det handtaget har en avtryckare som då gör att foten sparkar framåt när man trycker av. Träffar man målet så registreras det med en ljusblink och räknas upp på den räknare som sitter intill.

Ni ser det svarta handtaget på bild 1 och 2 och på 3’e bilden ser man hur snett det står i förhållande till foten. Man rör det alltså i sidled i en halvmåne kan man säga och skjuter (sparkar) av bara den :D

Liten videosnutt, men svårt spela ensammen :P

[flv width=”400″ height=”300″]http://kludd.se/wp/video/fotbollsspel.flv[/flv]

Signatur
DiceSlumpat inlägg

4 664 visningar

Mer detta datum andra år..

15 reaktioner till “Fotbollsspelet”

  1. FRÄÄÄÄNT!!! SKitcoolt ju!!!!!

    Nu har jag mailat jobbet(en av de alla jag sökt) och hoppas få reda på hur jag ligger till,. JObbigt att gå och vänta så här ju!

    Hoppas du piggat på dig!

    KRAM

  2. Haha va häftigt! Fränt när det va inbyggt i bordet så där.
    Ha två härliga kompledigt dagar då :)
    // Anki

  3. Vad roligt att ha såna där gamla grejer. :) Men du kan väl ta ut mynten igen hoppas jag? För 25-öringar finns det ju inte så mycket av längre… :P

    Aja baja. Inte sopa dammet under soffan och mattan. ;)

  4. Jaha. Vilken tur då. :D

    Oja, studenterna festar typ varje dag. I alla fall under nollningen. Jag gillar det inte… :/ Att plugga går liksom inte ut på att supa sig full varje dag… Visst är det ett ”bra” sätt att lära känna universitetet och knyta lite nya kontakter, men ändå…

  5. hej! nu orkar jag inte faktiskt, ögonlocken faller igen. men jag ville tacka för ditt svar, :blush: det kändes viktigare än ögonlocken, hahah! …god morgon så småningom!

  6. Jag måste banne mig vara totalt jäkla blind. Hur kunde jag missa den meningen?? :) Klart jag läste hela inlägget! Jag blev nog så exalterad att läsa vidare att ögonen studsat över sista raden. :) :) Fräckt var det iaf.

    Ha en toppenfredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php