Innehelgen

Japp, jag har varit inne mest hela helgen här! Vi har (hör och häpna!) inte haft nån sol alls i helgen så jag tog det bara lilla lugna igår och var bara ut en sväng för att gå och köpa lördagsgodis nere på Statoil. :blush:

Men svågern med 3 ungar och en flickvän var förbi en liten stund med på eftermiddagen efter varit ute och ätit i närheten. Väl här så fick dom det sämsta fikat nästan jag bjudit på.. några kex bara :P

Syrran hon är/var ju i Kina för jobbets räkning hon men ska ha kommit hem idag då. For förra söndagen och jobbat 5 dagar som jag fattat och då haft nån dag över för lite ”turistande” och besökt Kinesiska muren där utanför Peking/Bejing. Ska bli spännande höra hur hon tyckte det var.

Idag har jag staplat ved igen.. det går trögt då jag inte kan ha nått tempo! Det är därför jag skriver om den rackars veden dag efter dag här :D Staplat det lass jag hade nere i källaren och äntligen fått ner det vedlass som stått parkerat på tomten sen i torsdags (var det väl?) då mamma&pappa lämnade vagnen fullastad. Det mesta av det idag blev staplat också men ska ju ha nått göra i morgon med ;)

Så, uteaktiviteterna idag var upp och ner på släpvagnen och sen ner i ”hålet” för att stapla veden lite allt eftersom i källaren då. Men kommer väl fler dagar så man kan vara ute :) Gick bra med plåster+handske med tanke på brännblåsan på handen, trodde det skulle åka bort omgående det plåstret men höll sig kvar. Sen blev det en bra stund i badet efteråt då det värkte en hel del efter detta jobbande som inte är nått jobbande tala om!

Men jag inser jag bara måste till nån optiker nu.. glasen på glasögonen har blivit helkonstiga, som grumliga då man kikar på dem och sen har väl synen förändras lite här med sista året märker jag. Vill som gärna kika ”ovanför” dem på nått som skall detaljstuderas på nära håll.

Vad som också måste göras är författa ett brev till advokaten ang krocken, ska ju ta ställning till om jag ska överklaga deras beslut om ersättningen jag fått och vad det kan finnas för risk med det hela. Har sjutit upp det hela sommaren nu men nu är det bara ett par månader kvar innan det måste vara gjort och man kan väl inte vänta hur länge som helst :dead:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 942 visningar

Mer detta datum andra år..

13 reaktioner till “Innehelgen”

  1. Kina verkar fantastiskt spännande tykcer jag, inte nästgårds precis bara… :blank:

    Hoppas det går bra med det där jobbiga brevet. Usch jag skjuter ofta upp grejer. I morgon är ju alltid en jättebra dag att göra saker på! Typ. :blush: På’t på en gång bara!

    Kram

  2. Huuu, så du sliter med denna veden.

    När man kommer hit finns det inte ens kex – i alla fall inte om man inte meddelar i god tid innan :smile:

  3. Det er iallefall sant det de sier om ved, den varmer MANGE ganger før den kommer i ovnen :up:
    Tipper den blemmen din slett ikke er god i kveld. Håper bare den ikke blir betent!!
    Kjeks er da ikke så verst servering, det hadde Lena blitt glad for hun :wink:

    Jeg er sååå fornøyd med WP bloggen nå, TAKK kjære deg :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

    Goood nattklem :redheart:

    PS: Tror jeg fant et ok tema nå, hva synes du??

  4. Oj oj så du sliter med den där veden men så mycket fina brasor ni kommer att göra då med dem. Du jobbar och sliter och vad snäll du är som hjälper din mor & far med det.

    Ha det gott, mvh Marie =)

    Hej där.
    Jag tror du missuppfattat lite.. det är De som hjälper mig med veden, jag får den klyven och klar och som senaste nu lastad och hemkörd.
  5. Kex är väl inte fy skam. Brago-kex är en klar favorit hos mig.

    Även jag måste ta mig i kragen och besöka en optiker. När man ser lite grumligt trots helt nya linser så kanske det inte är själva linserna det är fel på :tongue:

  6. Som du staplar ved kan man tro att du förväntar dig en lååååång och kall vinter :-) men det är bra att du håller dig sysselsatt om dagarna ;-)

  7. Det verkar bli en lång och kall vinter där uppe i norr. :smile: Men ta det lugnt med handen.

    Det där brevet låter inte som något roligt göra. Men det är det väl aldrig när det är något ”måste”.

    Kram

  8. Här funderar vi på att sätta in en luft vatten värmepump nu så vi slipper allt hanterande med veden!
    Nu äre hockeydags igen Micke, härliga tider :-)

  9. Denna ved ja. Men jag kan tänka mig all härliga brasor nu i vinter. Önskar nästan kunde göra en brasa hemme. Men får nöja mig med ett extra värmeelement.

    Hoppas du får en fin vecka och att det löser sig för dig med ditt överklagade om det nu blir något.

    :kram:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php