Veta att den lever..

Ja, vedpannan den har fått veta att den lever idag :P Tar ju sin lilla tid värma upp och hålla ca: 2500 liter vatten varmt också, så varmt så att det ligger på över 70 grader då. Är ju vad som behövs till elementen det när det är snudd på -20 här hela natten och dagen.

Uppe tidigt som attan igen och ner och fixade första elden nån gång efter kl 5 i morse (efter ha lagt mig halv 1 eller så :dead: ) Men jag låg illa igen så jag klev upp bara och sen blev jag kvar uppe men har nog slumrat till lite i soffan nu ikväll vid 18-tiden.

Men jag har inte varit ut alls annat än med soporna efter att mamma&pappa åkte hem. De var hit en liten sväng mitt i dagen efter varit och kikat på nån utförsäljning. Lika bra hålla sig inne då det är så tokigt kallt! Men, visst skulle jag kunnat leta mig ut.. är ju bara klä på sig som det heter men har man ingen som lockar ut en är det lättare man blir kvar inne. Har ju annars varit kanonfint här flera dagar med strålande solsken (men kallt!).

Jobb i morgon då och hoppas det inte blir så tokigt kallt då och jobb som kräver massa utevistelse heller. Är ju svårt många gånger jobba med särskilt mycket på händerna också men man får gå in-&ut då istället för värma sig lite.

Men än är man lite dagvill här då det blir en dags jobb nu och sen helgdag igen och så är det väl över för denna gången då :) Har ju besöket hos sjukgymnasten med där jag ska träna järnet i gymmet då :roll: Jaja, DET tror jag inte det blir utan blir väl mest lite ”uppmjukningsgrejor”. Men frågan är vad jag ska ha på mig?! :shock: Kan ju inte påstå det dräller av joggingbyxor/kläder här just nu.

Jaja, det ger sig väl!

Nu dags sova då det blev futtiga 4-5 timmar i natt.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 582 visningar

Mer detta datum andra år..

9 reaktioner till “Veta att den lever..”

  1. Dagens sanning du kom med, jag såg inte en endaste mygga…

    Ja snurrigt med dagarna, sambon ska jobba halvdag i morgon och sedan ledig igen… Jag börjar på torsdag jag *skönt*

    Kanske du har några gamla snygga tights att dra på dig då? :tongue: :biggrin:

    Ha det gott i kylan, elda på! // Kram

  2. Snurrigt med dagarna här med :confused: Ska bli skönt när det blir ”vanliga” dagar igen och jobb!

    Hehe jag har fotat plastsaken och lagt ut bild på den nu :biggrin:

    Ha en fin dag på jobbet!

  3. Till och med vi här i Södern har riktigt vinter. Svinkallt är det och närmare 15 minus. Tur att jag bor i ett varmt hus =)

    Och trots att jag inte gillar vinter , så är kylan bättre än det där pissregnet vi har haft så länge.

    kram

  4. Riktigt kallt här hos oss också! Men jag tycker det är härligt! Kanske för att man vet att det händer så sällan här söderut =)

    Ha det så trevligt på jobbet i morgon =)

    Och ”ja” en smajlkurs är bokad! :biggrin:

  5. Buhaha….grrr….fy tusan vad kallt -20. Det är en skillnad på lite mer är 50 grader hos dig och mig. Rätt lustigt jag vill inte gå ut idag för att värmen är olidlig, du har det tvärtom.
    Hoppas du har några mys raggisar på fossingarna.
    Kramiz Ina

  6. Du har att göra med pannan, Du.. Gott Du kommer igång med sjukgympan.. det är på tiden.. STÅ UT! Först gör det ont.. sedan gör det gott.. och sist är det som om ingen ting har var’t ;)

    Minus sexton här nu..

  7. Ja, här var det -14° inatt, och -8° mitt på dagen, men nu sjunker temperaturen snabbt igen, brrr! Solen skiner dock så det är ljust ute.

    /Caroline

  8. Vi hade som man ca -10 hos mamma men det var underbart härligt väder då solen fanns framme nästan hela tiden. Men det märks att man inte är van vid den ”torra” kalla luften då mitt ansikte vart alldeles torrt och huden behövde smörjas 2 gg om dagen :tongue:

    Fnöskigt kallt :biggrin:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php