Jag ser mig om..

Jag kommer på mig själv att jag ser mig om lite nu och då för se vad katten gör.. men nån katt finns det ju inte längre här eftersom syrran&gänget hämtade Kajsa igår.

Igår ja, då var jag på hockey också. Säsongens sista match och inte ens då vinner Modo! Nu var det iofs inte nått spela om men Ä N D Å!

Idag har jag inte gjort mycket, vaken tidigt men inte blivit nått gjort alls. Mulet ute och kallt (i morse iaf) så jag har häckat i soffan och sett Vasaloppet och lite annat i sport&filmväg. Just nu ser jag lite hockey på TV4 Sport i brist på annat :D

Nån träning på gymmet har det då heller inte blivit i helgen och min tå känns väldigt öm fortfarande. Kanske inte var så bra att vara ute och gå som jag gjorde igår trots det då kändes bra. Ja, är det inte det ena så är det nått ANNAT :roll:

Har på denna sidan aktiverat pluginet Broken Link Checker som jag kört på EFIT-sidan ett år eller så. Det hittar felande länkar i inläggen då sidor förrsvinner osv. Nu är det ”bara” 54 länkar som inte funkar :-?

Dags för kvällskaffe!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 885 visningar

Mer detta datum andra år..

11 reaktioner till “Jag ser mig om..”

  1. :-D HAHAHA!!! :-D Du ”glömmer” träningsväskan och nu är det TÅN som är skuld till att Du inte tränar.. Du är uppfinningsrik, Du.. :rose:

    Nu när hockeyn är slut på Arenan kanske man får rå om Dig lite om kvällarna igen, då :roll:

  2. Snälla Micke… du vet ju de snart är dax för vätternrundan….. DU!!!! Måste träna till dej lite så du orkar……hejja på mej :yuck:
    Ja i år blir de slörundan så jag ju som du vet missa o få någon startplats… men siii de kan lösa sig under våren men .,…. har ju i alla fall halvan o se fram emot.
    Kram o pöss på dej

  3. Jag lider med MoDo-iten i dig…
    Bra ha ett sådant plugin om man har många länkar!
    Men gymmet Micke… Kunde du inte kört överkropp? Eller menar du att du är störd över att det smärtar i tån så fokus kommer från träningen? Iofs är min filosofi att om det inte känns bra skall man inte göra något…

    Saknar du missen?

  4. Ja det är lätt att glöma att djuren inte är där mer minns när min hund inte längre var med oss. Kollade efter henne varje morron i 2 veckor..

    Stackars dig som alltid ömmar men du skall se att det blir bättre en vacker dag :ouch:

    Kankse Modo skulle vinna med dig som tränare. Nåt att fundera på du :wink:

    Ha en fortsatt fin söndagskväll nu :kram:

  5. 9 mil… ja det blir väl 300 varv där på tomten då. :roll:

    Tycker de kör med dig. En ond tå tar tid att läka, jag förstår dig :wink:

    Ja fy… som det har gått i år får vi väl vara glada att vi slapp kvalserien. *suckar*

    Kram

  6. Ja man vänjer sig fort vid de små monstrena.
    Hehe du gymväskan får du nog packa på en gång och ställa den så du snubblar på den imrogon när du ska ut genom dörren. Är ju ssååååå lätt att glömma annars *fnissar*

    Här hade vi snöstorm igår men strålande solsken idag så jag passade på att ta enrask promenad i det underbara vädret.

    :kram:

  7. Du får skaffa en egen katt de är ju så mysiga och trevlig sällskap, jag ångrar inte en minut att jag skaffade min katter men jag är ju uppväxt med katter också så det är nog därför jag tycker det känns jätte tomt utan dom.

    Ja fy kan tänka mig att tån gör ont, det såg ut att göra riktigt ont och man vet ju själv eftersom man sparkat i tårna tusen ggr :-D

  8. Förstår att det bidde lite tomt efter pusen. Man vänjer sig så fort vid dom små söta liven. Saknar mina katter än i dag jag. Och Sofus fick vi ändå avliva för snart 10 år sen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php