Klantarsel!

Vilket klantarsel!

*pekar på mig själv* :D

Jamen huga.. vad jag fimlat till det idag!
Det hela började med att jag stack iväg på ett jobb här på stan i morse runt kvart i 8, en timme senare när jag var klar såg jag att jag fått mail från arbetsledaren där det stod:

Du glömde tandläkaren i morse! Boka ny tid!

Dom hade ringt jobbet och hem (såg jag senare) men då var det ju redan för sent så det var som inte lönt leta rätt (ringa..) på mig. Han på jobbet hade svarat att:

– Jag ser det, jag har skrivit upp att Mikael skulle till er idag.

Det roliga är ju att jag varit dit OCH bokat om denna tid för 1½vecka sedan också de den krockade med sjukgymnastbesöket då!

Nåja.. vid 10-tiden letade jag mig dit för boka ny tid och slapp avgiften för missat besök (de har visst ”rätt” ta 200:- för sånt) och så skulle ny tid bokas.

Jag: – Missade ju helt idag.. inte en tanke på jag skulle hit!
Hon: – Ska vi ta på onsdagmorgon då?
Jag: – Njaaaee.. jag är ensammen denna veckan så det är som inget bra.
Hon: – Men nästa vecka.. på tisdag då kl 9?
Jag: – Näää.. har du ingen morgontid så jag kan komma direkt och sen har jag flera saker bokade den veckan med.
Hon: – Då bläddrar vi lite.. tisdagen därpå då, den 17’e? – klockan 7:30?
Jag: – Det blir perfekt, den tar jag..

Hann inte mer än ut i bilen så ser jag en postitlapp där med[note]Sjukgymnast
17/3 kl 8:00
[/note]

*STÖÖÖÖN* :dead: Det är inte slut där.. jag hade också bokat in att jag ska ha jobbarbilen på service samma dag kl 7:00 :D Sååå.. jag skickade ett mail till sjukgymnasten (kunde ju inte boka om tandläkaren EN gång till..) och undrade försynt om vi kunde ta uppföljningsträffen där en kvart senare eller så kanske då det kört ihop sig lite den tisdagen.. :roll:

Slutade med jag fick ett mail från henne att kl 8:30 gick det bra.. så nu är det bilservice och en hyrbil kl 7, sen direkt till tandläkaren och därefter direkt till sjukgymnasten.. håhåjaja! :-D

Sen eftersom ni (läs: Majsan.. ;) ) tyckte jag var så slö igår och bara skyllde ifrån mig! Jag har varit och tränat nu idag på eftermiddagen då jag fick lite lugnt på på jobbet och lika bra träna då som i morgon bitti på arbetstid. Får se om jag tar mån-ons-fred nu då istället för tis-tor (och nån på helgen).

Till nått helt annat nu… LIDL!

Vi fick ju den stora äran att det öppnade en sådan affär här i världsmetropolen i torsdags som var.. Massor med folk då och jag var dit efter det eftermiddagsbesöket hos sjukgymnasten då men blev ju inte man handlade nått då det var så stimmigt där. Mest gratiskorven och kaffet som lockade :yummy:

Jag tog ju en bättre titt nu efter varit och tränat. Jag har ju förut bara varit in på Lidl en enda gång och det var i Sundsvall för minst 3 år sedan. Blev ju lite basvaror handlade nu idag men vilken skitlöjlig plastkasse de hade! Knappt man fick in hälften som den på ICA! Men, det är ju massor med varor man inte ”känner igen” så då blir de ju inte köpta i första taget heller..

Men nu ska jag ta det lilla lugna här.. tog i lite hårdare på träningen idag eftersom jag sen bara skulle hem. Men, det känns att det tog.. det småsticker i nacken och baksidan huvudet och jag kände nått liknade förra torsdagen då det blev en eftermiddagsträning då med. Är som jag ”tål” träningen lite bättre på morgonen då man då inte ”utsatt” kroppen för något annat än man sovit nästan.. och denna varma dusch som anki hade så roligt åt, nämligen att jag duschade INNAN träningen :) Men det är mest för komma igång och mjuka upp hela kroppen då jag som behöver det varje morgon numera efter krocken..

Nu ska jag ta göra ingenting! :right:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

2 097 visningar

Mer detta datum andra år..

27 reaktioner till “Klantarsel!”

  1. Ibland har man verkligen inte huvudet med sig när man bokar tider, tur man oftast kan boka om dem :)

    Nja lidl har jag inte fastnat så mycket för, vi handlar på willys i stället :)

    Tjingeling!

  2. Du kör med samma procedur som jag brukar göra när det gäller bokning av tider och att komma ihåg dessa :wink:
    Jag jobbar (än så länge) granne med Lidl och jag har varit in där några gånger men det är inte en affär som jag gillar direkt.

    Ha det så gott, kram

  3. Hade liknande intermezzo här… Sade till en kamrat, kom när som helst jag e ”ledig” denna vecka och hade skoldag, intervju, åka med tjejen två dagar till sjukhuset… Vad blev kvar? Jo idag och den e redan förbi… Smart… Eller klantarsel som du skrev.

    Jaja, tandläkaren ringde precis och jagade mig, jag hade avbokat tid och underlåtit mig boka en ny… De måste ha dåligt att göra där som har uppsökande verksamhet.

    Kul med dusch innan träningen… Fast många jobbarkompisar bastar t o m innan sin träning… Vad vet jag som bara e en pormask i jämförelse…

  4. :yuck: Så Du kan få ihop det, käre Micke! Härligt med vimsiga scheman :grin:

    Lidl öppnade här i höstas.. ligger på samma område som MAXI men tro inte jag varit in där än… nu har vi MAXI, COOP, Lidl på samma ställe samt att vi har Citygross och två st Netto… jag håller mig till mitt älskade MAXI (CG ibland)

    Duktigt Du kom iväg på träning.. :P Men vad då duscha för att bli lite uppvärmd? Uppvärmningen/uppmjukningen sker väl på gymet?? Erkänn Du duschar innan bara för att lukta gott inför alla svettiga flickor :wink:

    :rose:

  5. Ja, ibland är bara vissa dagar så där! Allt blir liksom bara fel och tokit! Tur att du inte kom försent till jobbet, eller spillde ut kaffe koppen eller att bilen gick sönder….

    Det skulle liksom passat in.

    Själv har jag vart på badhuset i dag, men där var det nästan lite kaos ( sportlov ).

    // Kram

  6. Jag gillar inte Lidl. Köper dock någon läsk och någon tvål där nångång då och då. :D

  7. Precis som Majsan så älskar jag också ”mitt” Maxi. De får några tusenlappar av mig i månaden. :D

  8. Sluta med post it lappar och skaffa dig en riktig alamanacka killen :wink:

    Ja det är så där helt enklet ibland. Jag blandar alltid ihop dagar och tider så jag är inte bättre jag..

    Nej Lidl gillar jag inte men vägrar ICA kostar pengar att gå in där nästan så ajg väljer billigare alternativ. Fast å andra sidan är det dyrt över allt nu förtiden.

    Hoppas dagen vart bra för dig :kram:

  9. jisses, det var inte lite besvär som blev det där med bokning av tider och krockar .. men det löste sej ju galant ändå för dej. :)

    helt klart är en het dusch super bra, alla muskler blir varma och mjuka… jag ställer mej ofta i duschen när allt känns för stelt och eländigt. :upsidedown: är man kanske då.. men kroppen blir mjukare och så mycket skönare………

    Har du tänkt på att när du åker till jobbet på morgonen så ser ni bra i backspegeln, men vid hemresa måste ni ställa om den, neråt, man blir tydligen kortare efter en dags jobb…
    så frågan är när man vill mäta sej, före jobbet eller efter? :-D beror kanske på om man vill vara lång eller kort vid det tillfället….

    ha en skön kväll och vila skönt……

  10. Ja du så där kan det nog vara för oss alla någon ggn också. Men jag förstår din frustation över saken, haha! Jaa en varm dusch innan är kanon och jag håller med dig om det men jag hinner aldrig med det om jag sticker i väg och tränar.

    Kraam Marie

  11. Åh.. hahahha.. måste skratta även om det ju är superirriterande nr man gör så här. Blir så stökigt…:)

    Syftade på Haga i Göteborg häromdagen…

    Ha det bäst!

  12. *hahaha* vad du ”rör till det”. Jag missade också en tandläkartid och fick ”böta” för det :censored: Det är banne mig inte lätt att få till en massa tider samtidigt som man ska jobba och komma ihåg annat *suck*

    Lidl är en affär jag sällan besöker – jag måste i alla fall till en annan affär då de inte har allt jag brukar handla.

  13. Att komma ihåg saker är inte lätt att komma ihåg. :wink:

    Skulle inte klara mig utan min kalender, och inte ens den är nån garanti att jag kommer ihåg saker. *s*

  14. Du är minsann lika vimsig som jag, men jag brukar skylla på att jag har fem st andra att också hålla reda på tider och platser till inte bara mig själv…

    Vi har Lidl affärer här, men kan inte påstå vi handlar spec. ofta där. Här finns det stora kassar i affären, det jag kan störa mig på är att de inte har ”uppsamligsplats” för varorna vid rullbandet utan man får köra dit kundvagnen och lägga tillbaka varorna där i om man nu har handlat så mkt att man inte hinner stoppa i kassen under tiden. Lite störande att åter igen ta upp varorna för att lägga dem i kassen…

  15. Kallas teflonminne :)
    Nu är jag äntligen i sverige, grått och kallt är det här i skåne men ack så mysigt och gött med svenks pizza.
    Ha det fint.
    Kram

  16. Ja, så kan det gå när man är vimsig! :wink:

    Själv skriver jag upp minsta lilla småsak som ska göras, annars glömmer jag det direkt… :)

    /Caroline

  17. Oj, så det kan bli. Har du ingen almanacka!? Det är A och O i mitt liv, annars så skulle det inte funka.

    Ha en trevlig Tisdag! :)

    Mvh Lena

  18. åh fy vilket strul det blev med alla tider.
    Visst va den rolig :-| dörrmatta har jag köpt i söderköping på mattkap.

    Ja jäger och redbull är super gott. Jag är inte förtjust i jäger annars med med redbull blir det som godis. En varm rekommendation.

  19. Nämen sicken klant du e alltså :)
    Det är inte lätt att hålla reda på allt och vilka dagar eller datum allt ska ske. Jag känner mig mer eller mindre senil här var och varannan dag kan jag tala om… Inge skoj alls. Träligt att du missade din tandläkar tid.

    Lidl nja där handlar jag väl inte så mycket heller. Dock handlar jag deras pizza kit för deras deg där är inte lika tjock som Ica´s tex och såsen e ju himla god alltså. Sen är det ju kanon bra att man kan välja själv vad man ska ha på :) Ibland brukar jag koll bland deras grejer de har (till hemmet) eller så tar jag lite godis där :)

    kram kram :redheart: :rose:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php