Nu snart så..

..får man äntligen börja kratta :heart: :roll:

SNÖFRITT!

Lite skillnad på 12 dagar.. Här är Vinter..fram till april och sen blir det sommar! Inte så som söderut med vår feb-mars-april :D

Fast går man runt husknuten och kikar på norrsidan och den höga husgaveln där som skymmer det mesta så finns det ändå snö på tomten.

Norrsidan då..

Men jag var hemma idag redan kl 15 och då jag såg detta var jag tvungen dyka ner i rabatten lite och rensa bort massa gammalt! Nu har än inte så mycket tittat fram ännu men det finns mer än alla dessa scillor. Men jag har dåligt med vårblommor, det är bara sånt som blommar om sommar’n.

Såg hemskt ut i rabatten!

MYCKET bättre som sagt!

Mycket bättre men mest scillor!

Men så var jag en sväng till stan lite senare och tänkte bara visa att det går åka slalom ännu om man så vill, fast jag tror de stängt så inga lifter går längre.

Fast än går det åka slalom (men jag tror inte liftarna går..)

TGIF!

Thanks God It’s Friday! :P

Dags lägga på sommarsulorna på lånebilen (jag har ju mamma&pappas gamla Volvo, dock ej ”Roadtripbilen”) i morgon kanske :D Annars så är väl inget inbokat här annat än jag tänkte ta mig i kragen surfa runt och besöka de som kommenterat här hela veckan lång. :redheart:

Sen glömde vi ju båda vår ”6-årsdag” igår.. ja, nu syftar jag på den härliga vänskap vi har Majsan och jag. Dagliga SMS, surr på MSN osv.. så har det sett ut i stort sett dagligen i 6år. Det började med att jag fick en fråga på en community (jag var inne och kikade lite på) där jag gjort lite mera saker vad gäller ”Presentationen” än som var normalt på den sidan och var ju för jag kan koda HTML rätt så bra och frågan gällde ju HUR jag hade gjort.. det jag hade gjort (är ni med?) det var den 23 april detta, år 2003.

..sen surrade vi ju lite över ICQ och MSN med och så säger Majsan att hon aldrig varit hit upp till Höga Kusten men alltid velat.. KOM DÅ sa jag :D

Tro’t eller ej, JAG KOMMER sa hon efter vi kanske ”känt” varandra några veckor bara och så i juli dök hon upp. Vi hann med göra Höga Kusten lite då men det tokiga var ju det var SÅÅÅÅ tokvarmt att man knappt orkade göra något men vi hann ändå med Rövargrottan, Mannaminne och Högbonden samma dag! Men då var vi mer än möra när vi kom tillbaka till stugan då.

Men det var DÅ, nu så är det fredag!
Trevlig helg alla läsare. :)

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 629 visningar

Mer detta datum andra år..

13 reaktioner till “Nu snart så..”

  1. Så herlig å lese og titta på dine bilder! Så fin, lun humor :wink:
    Ha en koselig helg.

  2. Jag läste; ..får man äntligen börja skratta
    Är lite trött.

    Vist är det konstigt att det är så många som fortfarande använder IE6?

    :kram: :kram: :puss:

  3. Hmm, det där med snön ser ju inte så jättebra ut. Det hinner väl försvinna på en vecka? Me don’t like the snow.

  4. wow, grattis till era 6 år! Kul det här med nätkontakter. Jag har också känt många via nätet ganska länge :-)
    Tex gick jag med i en maillista för de som skulle ha barn april99. Jag har fortfarande kontakt med ca 10 stycken och alla dessa har jag träffat!

    Kul med bilder på tomten. Typ samma här! för 2,5 vecka sedan hade vi 40 cm snö, idag har vi redan +10 och all snö är borta sedan 2 veckor!

    Idag blir det tomt-göra! Kram o ha en fin helg!

  5. Låter jobbigt att åka slalom utan lift tycker jag *s*

    Fina vårdagar missar ni något kan jag säga, men det där velandet som kan pågå i månader skulle jag gärna byta bort. Ni är lite mer pang på där uppe! :wink:

    Hoppas det är bra med dig! Ha en bra vecka =)

    Just det ja, ska försöka komma ihåg efit på fredag också *knyter ett snöre på fingret*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php