Känns det tomt?

Känns det tomt efter helgen? undrar Telia i ett brev till mig..

Saken gäller den gratis-/frivisning av Canal+ de hade i helgen för oss (iaf) som har tv via ADSL. Det kan jag ju inte påstå jag gör, saknar alltså..

För den gratisvisningen är ju igång fortfarande nu 4 dagar efteråt :D

Nått fel som blivit trasigt kanske? :roll:

Annars så har jag idag jobbat 9mil söderut, i hela 40min.. sen åkte jag hemåt och lunchen ni såg i föregående inlägg intog bara 2 mil hemifrån och sen har som inte så jättemycket hänt. Var iofs och tränade i morse med men nu tror jag det är över för stunden, var sagt jag skulle köra 3 månader då vi båda ansåg att värmen och att man har mera greja med på somrarna får räcka. Kanske kör i gång igen i höst.

Bildbevis på träningsbesöken.. ja, jag vet det blivit sämre och sämre :blush:

Mina träningar..

Väl hemma idag vid 15-tiden så slängde jag omkull mig bara..

Mysigt i solen!

Men jag får ingenting gjort här, så tokigt trött är jag och känner mig lite orkelös för tillfället. Får se om det blir bättre på nån dag nu då.

OBS!: Serverarbete på webbhotellet ikväll, ska påbörjas 21:30 och ska hålla på upp till 2 timmar och kan innebära vissa störningar.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 295 visningar

Mer detta datum andra år..

5 reaktioner till “Känns det tomt?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php