2009’s premiärdopp..

Bild via mobilen

Så tokigt varmt som det är så måste jag ju bara bada :D Hela 17 grader i vattnet med det är väl ytan och närmast stranden det.. Härligt var det i alla fall!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 741 visningar

Mer detta datum andra år..

12 reaktioner till “2009’s premiärdopp..”

  1. Vi var ju i havet en bit utanför Marstrand och i ytvattnet där var det 14 grader. Härligt med premiärdopp, nu kan sommaren komma när som helst!

  2. :upsidedown: Attan, jag var på väg i idag men sen ångrade jag mig………hm. Då hann du före med premiärdopp men jag kommer igen nästa år :wink: kramen på dig

  3. Se där. Inte illa. Minns att jag badade i 15 gr som liten när jag var ute med pappa, men i dag vill jag gärna ha 22 gr. MINST.

  4. Förra året premiärbadade jag första juni, och i år fegade jag ur trots det varma vädret! Skulle nog behövt några påhejare men maken badar aldrig så då blir det lätt att dra sig ur när det känns kyligt…
    Nu får vi se om det var sommarens höjdpunkt i pingst eller om det fina vädret hittar tillbaks så småningom. I vårt land kan man ju inte ta nåt för givet vad gäller vädret.
    Bonnbränna är precis vad jag fått, solar nämligen aldrig frivilligt!
    Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php