Pingstafton 2009

En tokvarm och härlig dag i stugan hos mamma&pappa och även en liten sväng upp till syrran&co som bor 300m ifrån. Badat har jag ju som ni sett på föregående inlägg och även åkt flotte efter fått dit motorn och själva ”golvet”.

Hoppelihopp!

Blir till åka dit i morgon igen då det ska bli ännu varmare sägs det (som om inte dagens 27 grader räckte!) och då kanske man ska sola lite med.. och inte bara förse sig med ”bonnbränna” (är väl det som det kalls med t-shirts på så bara armarna är bruna..?) :D

Sen är det visst morsdag också :)

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 282 visningar

Mer detta datum andra år..

10 reaktioner till “Pingstafton 2009”

  1. Bra jobbat med doppet. vilket roligt badinlägg med massa bilder. hm, fattade du har bilder någon annanstans med no-ip…

  2. Så rolige bilder :wink:
    En herlig dag du har, deilig med en svømmetur, i varmen!
    Ha en fin søndag.

  3. Bada gjorde mina barn i dag oxå…& jag doppade foten iaf :biggrin: Härlig bild när du leker på studsmattan,hahaha
    kram

  4. Jisses vilka pigga pojkar vi har i norrland! En ska int va blödig!
    Badar gör vi här också. Till midsommar! :biggrin:

  5. Ser ut som att du haft en härlig helg. Men jag får prestationsångest, jag brukar alltid vara så tidig med att bada men nu när jag kikar runt i bloggvärlden så inser jag att ni är många som har varit i och jag har inte ens övervägt ett dopp än. :biggrin:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php