Midsommarhelgen 2009

Midsommarhelgen 2009 kan sammanfattas med SOL (som vanligt här), god mat och trevligt värre. Jag åkte iväg till en kompis på midsommaraftonen kl 13 och tänkte kanske ligga borta EN natt men var där i hela 3 dar! Men sen var jag mer än slut efter tokmycket folk och tjo&tjim (och inte min säng och för mycket ljud) så skönt då åka direkt ut till stugan sen på söndagseftermiddagen och ta det lugnt 3-4 timmar hos mamma&pappa. Blir mest ett gäng foton här nu från dagarna 3..

[mygal=090621]

Soligt och varmt och jag själv är solbränd värre här.

Åkte som sagt var på eftermiddagen till stugan mamma&pappas och där gav vi oss i kast med grannens alldeles nya gräsklippare som var stendöd efter en närkontakt med studsmattan eller nått :D Visade sig att en kil gått av så tändningen stod helfel.. inte lagad ännu.

I morgon blir det stugan igen då jag är hemma just nu och vattnar UTE då det är kruttorrt värre här! Måste ju se till få några jordgubbar själv i år tänkte jag. Väl i stugan i morgon så ska jag ge mig på husbilen lite och fixa lite vad gäller det elektriska till backkameran som blev monterad ifjol så det blir hundra klart innan resan söderut lite senare i sommar. Sen är det en kille som fyller 11år också där..

Hoppas Ni haft en skön midsommar Ni med! :heart:

P.S. Det blev plötsligt slut på mobilbloggandet då den dog av strömbrist och ingen laddare hade jag med då jag inte tänkte vara där så länge.. ..å ingen hade denna lilla Nokiakontakt heller som jag har. D.S.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

28 433 visningar

Mer detta datum andra år..

12 reaktioner till “Midsommarhelgen 2009”

  1. Härligt du haft det kalas, det har vi oxå.
    Vi pytsade in ett mindre skambud på ett hus inför midsommar och jag har haft det gnagande i skallen hela helgen. Vore grymt bra om vi fick huset!

    Din avslappnade attityd på bilden e ju för härlig. Men sådan skall midsommar vara. SVårt sova pga ljuset och sol och varmt…

  2. DRACK DU INTE SHERIDAN????? :eek: ME LOVE IT! En sådan flaska är aldrig fel :P

    Härliga bilder annars.. speciellt på besöket.. :D

  3. Vilka fina bilder, särskilt på maten :tongue:
    Sttrålande väder kan jag se!
    Ha det gott hälsar Tina

  4. Underbara bilder Micke! Ja tack så mycket ska strax slänga mig i duschen och första gästerna kommer vid lunchtid så jag har lite att göra här hemma innan. Ha det gott och ha en fin dag!

  5. Mye god mat og dine underbare fine bilder :smile:.
    Så heldige dere var med midsommer været.
    Ha en fin feriedag!

  6. Hahaha ja god mat har du ju inte lidit brist på i helgen iaf*S*
    Badade oxå i helgen…..12 grader var det på kvällen när jag smög mej i..brrr…tur dock att bastun var i närheten :biggrin:
    Verkar ha vart en helmysig helg för dig iaf & härligt med sol :smile:…så nu kanske du inte behöver skotta så mycket då va? :wink: :upsidedown:
    :kram:

  7. Hej!
    Vilken mysig midsommarafton du har haft. Min kunde sammanfattas med – regnskurar och kallt. Som vanligt :)

    Tack för hjälpen med sidan!!

    Kram

  8. Vilken underbar helg, fint väder och massor med god mat. Att lillgrabben badade i det kalla vattnet är en prestation, en annan hade nog dött bara av att stoppa ner stortån.

    :kram:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php