Första dagen..

Ja, då var första riktiga semesterdagen avverkad då :D En dag som började tidigt då det var tokvarmt inne och jag hade svårt sova så jag var uppe före halv 4 :eek:

Nåja, det hann bli 2-3 frukostar innan klockan var 9 och ett par cykelturer och en av dessa gick in till stan då jag tänkte köpa en present till syrrans minste grabb som fyllde år och inte är så liten längre då han fyllde 11år precis igår. Men det gick lika dåligt som vanligt att hitta något så han fick pengar i ett kuvert och det tycker de är bra då de då kan köpa vad de vill. (fast visst är det roligare ge bort en present)

Nåja, det skulle blåsas ut ljus först..

Blåser ut ljusen..

Sen lite spelande och nått Wii karting eller vad det var han fått. Själv såg jag till att de fick in nån tv-bild där i stugan genom att koppla in RÄTT antennkabel..

Wii karting eller nått m:)

Mellangrabben han hade köpt sig en radiostyrd båt som gick fortare än fort!

Radiostyrt för hela slanten..

Här är han och födelsedagsbarnet nere vid sjön och kör.

De provkör och FORT gick den!

Sen efter att molnen dragit bort som dök upp på eftermiddagen (var som bara skönt!) och sänkt temperaturen lite så blev det en fantastiskt kväll igen och eftersom syrran skulle jobba extra 3 dagar och svågern själv drar till Stockholm på jobb lika många dagar så passade de alla på åka efter båten.. iförda våtdräkter :) För, faktum är att det inte är nån värme alls i sjön i år. Är bara 18 grader än så länge men nu ska det visst bara bli varmare och varmare denna veckan och 24-25° fram mot helgen så då lär ju vattentemperaturen stiga då..

Tjohej vad det går!

Svågern gasade friskt så ”dubbel-tuben” den slungades iväg låååångt ut från båten.
(är en viss person som ska få åka den i sommar ;) )

Full fart på sjön.

Hela rövargänget nere vid sjön, detta vid halv-niotiden och en jättehärlig kväll som sagt. Själv så höll jag mig på land denna gången då detta känns en hel del och jag vet jag får ont av det så jag hoppade över det.

Hela gänget i farten

Sen lite efter kl 21 så drog jag mig hemöver men lär åka ut dit nu idag med då det inget blev gjort åt back-kamera på husbilen som jag skrev om igår.. Lika bra ha det fixat och vad jag ska göra är att ta bort ett av sidolysena högt där uppe på sidan och lägga dit en ”plastdistans” och med hjälp av den så kan jag komma åt att ”tjyva” ström från lampan till kameran som då automatsikt kommer att vara påslagen så fort lyset på bilen lyser och det gör det ju automatiskt då man startat den.

Uppe lite tidigt idag också, men nu så måste jag :p
Jag har nämligen bokat en tid för service av jobbarbilen på semestern, lika bra få det gjort då och jag får då en lite lämplig cykeltur hem på 6-7km (och sen in igen för hämta den men det funderar jag på göra först i morgon).

Näpp, dags för lite frukost här!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

2 231 visningar

Mer detta datum andra år..

9 reaktioner till “Första dagen..”

  1. God morgon.
    Skönt med semester :)
    I morgonbitti så drar jag iväg till Norge, har resfeber till max så jag vaknade 04:46 i morse.

    Ha det så gott, kram Maria

  2. Med tanke på vädret din semester genererat hittills så kan du ha semester ända till september för min del.

    Härligt härligt!

    Skall hinna maila dig några frågor om server igen… Bli ine rdd om de kommer under dagen…

  3. Underbart med semester :smile:
    Har ju själv ingen då jag är hemma på heltid. Men det känns som semestern är på väg i alla fall. Inväntar att maken skall ha sin och det skall bli skönt att inte vara ensam ett par veckor kan jag säga.

    Hoppas nu du får dig en underbar tisdag :kram:

  4. Så flott start på din ferie :wow: Hvilket herlig vær!
    Fine bilder på vannet.
    Ha en fin dag.
    :kram:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php