Det var nästan..

Bild via mobilen

Det var nästan skönt när det dök upp några fluffiga och vita moln så solen försvann nån minut. Inte klokt vad varmt det var i morse men jag kunde ändå sova ut till lite efter kl 8. Dagen har varit som de tidigare, bad, bad och åter bad. Tempen i sjön på härliga 23 nu och är stor skillnad mot 18 förra veckan. Nu ska vi se om vi ska trotsa värmen ändå och ta en tur 2mil söderut med bilen för att sedan få gå 2,5km för att titta på någon utsiktsplats som håller på att iordningställas så man ser ut över havet och öarna här i Höga Kusten. Men vi avvaktar nån timme ännu så kanske tempen hinner gå ner något från de 25+ det är.

[note]EDIT kl 23: Hemma nu igen efter besökt Nationalparken och denna utsiktsplats men 28 grader inne och varit igång hela dagen så jag orkar som inte med något mera.. Det ÄR jobbigt ha semester.

Bjuder på EN bild iaf.

[/note]

Signatur
DiceSlumpat inlägg

5 491 visningar

Mer detta datum andra år..

9 reaktioner till “Det var nästan..”

  1. ja idag är det varmt 33 grader har vi i skuggan o det är oliiiiidligt! iaf inne i stan, tar mig sig till vattnet äre gött!

    tjoflöjt nu ska jag iväg o städa en verkstad i hettan

    ha d gött! :cool:

  2. Ja det är verkligen hett idag, igår fläktade det lite här men inte idag *puh värmeslag* :)

    Fast det är härligt med värme o sol också :)

    Ha de gott.
    kram kram :rose: :redheart:

  3. Ja, vi ska då inte klaga på att inte solen har lyst eller att det har varit varmt och skönt!

    Men tur är att det är lite svalare i dag.

    // KRAM

  4. Jag dör i denna värmen. Är inte alls mkt för hetta märker jag. Och av nån anledning kommer det som en chock varje år :biggrin:

    Hoppas du får en underbar måndag nu :kram:

  5. Ja, det kan være slitsomt med ferie, i med den varmen vi har nå :cool: Luften står stille, ikke en liten lufting engang…
    Puh.. :kram:

  6. Hehehe…….hett her også, men akk så deilig!!! Kjør på AC inne og kom deg i skyggen eller i vannet :wink: Her er det ufattelig varmt i dag, men vi byttet ut en del av bassengvannet i går….det ble nemlig FOR varmt med sine 31 grader *Knis* Nå er det 25 som er mer passe :up: Skal jo være litt avkjølende også……vi som tenkte på å kjøpe et varmeelement til poolen :blush:

    Nyt sommeren du, plutselig er den over :eek:

    Klem

  7. NU ser jag att det fanns en utsiktsbild också… Vackert! :heart:

    Den fanns inte när du kommenterade här i natt utan jag har smygit dit den nu på morgonen ;) Fast, nu finns ju ett inlägg om denna vandring med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php