Hurghada – filmer

Hurghada - EgyptenKommer några filmer här efter jag nyss reggat/laddat upp dem på Youtube :)
Först ut är en delfin framför båten när vi skulle ut till Giftun Island på eller rättare sagt ”stället” Mahmya som var en del av ön med restaurang osv. Detta var på torsdagen det.. blir väl den 11/3 2010.

Tips: Klicka på Play (mitt i) och sen symbolen i nedre kanten av ”spelarfönstret” så ser ni filmerna i fullskärmsläge. Tillbaka kommer ni sen med att klicka på knappen Esc på ert tangentbord.

Sedan så åkte vi till ön och badade där en stund och därefter ut med båten igen till ett korallrev för att snorkla lite på djupare vatten.

Sen då själva ön/orten Mahmya där vi badade och åt lunch osv.. var en heldag detta och härlig!

Tips: Klicka på Play och sen symbolen i nedre kanten av ”spelarfönstret” så ser ni filmerna i fullskärmsläge. Tillbaka kommer ni sen med att klicka på knappen Esc på ert tangentbord.

Jag har några filmer till men de spar jag så länge..

Signatur
DiceSlumpat inlägg

4 122 visningar

Mer detta datum andra år..

10 reaktioner till “Hurghada – filmer”

  1. Heeerlig Micke :wow:
    Fine opplevelser du har hatt i ditt ferieparadis!
    Så klart og rent vannet var :wink:

    Klem

  2. Vad kul att få se film, jag är inte ett dugg avis på dig så var där. Har du filmat med kameran?

    Maria :kram:

    Japp. Men med 2 olika.. den översta och nedersta med min Panasonic DMC-TZ7 som filmar i HD 720p och det gör väl den nya Olympusen MJU TOUGH 3000 jag använt på mittre undervattensfilmen också men i annat format (.mp4) och den filmar även den i 720p vad jag kan se.
  3. Härligt :-) Vi var i El Gouna för första gången förra året och nu åker vi ned igen (juni). Sååå hääärligt. Längtar :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php