Hurghada – Dag 6

Hurghada - Egypten14 mars 2010:

Äntligen skulle det ske (läs: jag skulle ta mig i kragen :D ) det jag tänkt många gånger dessa dagar, nämligen att fota soluppgången över Röda havet! Hade ju vaknat många gånger under nätterna men tanken på kliva upp och traska den kilometer jag uppskattade det var där jag tänkt fota ifrån kändes lite småsegt också. Var väl lite så jag vaknade lite vid fel tidpunkter också.. typ kl. 04-05 och sen nästa gång jag vaknade till var det för sent. Men nu satte jag mobillarmet på halv 6 eller nått då jag hade för mig jag kollade hemma att soluppgången var nån minut över kl 6 och fick det lite bekräftat där nere också.

Men.. det var en lite mulen morgon så jag fick inga ”nu tittar solen upp över havet bilder” utan man såg den titta fram först när den kommit upp en bit över havet. Men rätt så nöjd med detta också. Jag var inte helt ensam, såg 4-5st till som var där för titta på solen med.

[mygal=100314]

Promenad sedan på området som ni ser, sen därefter snorkling ett par timmar och lunch innan vi letade oss upp till ”vårt” igen och bara tog det lilla lugna där. Hade ju börjat läsa pocketen jag köpte innan avresan så jag låg faktiskt i en solstol ett tag också vilket inte hörde till vanligheterna.

Sen en grillafton på kvällen och blev nog där biten en massa av mygg eller vad det var då jag några timmar senare (när vi skulle hem mitt i natten) hade tokigt många bett på armarna. Eftersom vi skulle åka hem (bli hämtad av buss) strax efter kl 02 så var det inte lönt gå lägga sig heller så jag låg och läste lite senare på kvällskvisten och hemresedagen finns ju sen tidigare att beskåda då det var en EFIT-dag

En mycket trevlig resa detta som jag kan rekommendera!

Sen en liten filmsnutt under vattnet igen då sista dagen..

Alla inlägg från resan och det jag postat efteråt finns att beskåda via denna länk. Men börja då bakifrån..

Signatur
DiceSlumpat inlägg

17 697 visningar

Mer detta datum andra år..

7 reaktioner till “Hurghada – Dag 6”

  1. Takk for du deler med deg, en fantastisk reise vi har vært med om :) og dine herlige video-snutter! Dine informative innlegg og kommentarer :wow:
    Soloppgangen > underbar!

    Klem

  2. Long Time No See. Tror att vi stötte på varann tidigare i ett EFIT-sammanhang.
    Härlig reseskildring. Vi skulle också vilja göra en Nilen-resa, men nu får nog Egypten vänta några år, så att andra länder kan få komma i dagern. Röda Havet är verkligen fantastiskt, likaså kulturen.. men sist stod det mej upp i halsen på att vara påpassad och jagad av försäljare.
    Trevlig resa när ni åker :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php