Korv i april

Vaknade tidigt efter lagt mig rätt så tidigt igår med..
Innebar jag var uppe lite efter kl 6 i morse och såg solen titta fram bakom berget redan kl 6:22. Men surfade och såg på tvn ett par timmar och lite efter kl 9 drog jag mot stugan mamma&pappas.

Väl där så fanns det snö.. så jag skottade en väg så man tog sig in då det rasar mycket från det stora taket där och ligger kvar rätt så bra med då det hamnar i skugga.

Väl där så ringde jag dem och undrade vad det skulle göra idag, åka till stugan fick jag till svar och sade att de var så välkomna dit på korvgrillning som jag åkt och skaffat innan jag drog ut dit.

Lite bilder från dagen då..

[mygal=100411]

Sen efter ett tag ringer syrrans minste grabb till mamma och frågar var dom är och var de tänkt göra så de kom och grillade alla 4 med (svågern hemma och lite förkyld).

En solig och härlig dag som igår! Men det var varmare igår med 10-11 plusgrader i skuggan på norrsidan men det blev ändå ett par-tre minusgrader under natten men blev ju ytterligare en kanonfin dag.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 107 visningar

Mer detta datum andra år..

7 reaktioner till “Korv i april”

  1. Enda flere herlige, fine bilder, så trevlig Micke! Ja nu kjenner jeg igjen din familie på avstandsbildene! Underbare sol/himmel
    foto’s :wow: Det er så fint forhold i din familie, mys er det jo… :rose: Så glad jeg fikk være med nære på en del bilder fra Egypten!
    Så mye snø ved stugan.
    Her er det vakkert sol vær og vi har sittet ute på terassen 8)

    Klem

  2. Jag nöjde mig med att ”grilla” korv på stekpannan :roll: Det var gott, det också.. Så vackra alla bilderna är.. Ni ser ut att ha haft en underbar dag :redheart:

    ……trots att jag inte var med :upsidedown:

  3. Jag vaknade vid 2-3 tiden och har varit vaken sedan dess… :sad:

    Mysigt att grilla ute, gjorde vi också här om kvällen :yummy:

  4. Oj det är till att vakna tidigt en söndag det du! En annan fick inte upp förrän runt 11 här :cute:

    ha dig nu en skön måndag :kram:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php